Вітаю Вас Гість!
Середа, 17.07.2024, 01:55
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » РДА

Н.Завальнюк провела засідання координаційної ради з питань профілактиви насильства в сім'ї

  Н. Завльнюк провела засідання координаційної ради з питань профілактики насильства в сім’ї   

                                          

         13 листопада  відбулася координаційна нарада з питань профілактики насилля в сім’ї за участю: першого заступника голови Новобузької РДА Н.В.Завальнюк, начальника управління соціального захисту населення Новобузької РДА С.М.Федунець, директора КЗ «Територіальний центр» М.І.Місів’янцевої, директора ЦСССДМ В.Я.Остапенко, начальника служби у справах дітей РДА О.М.Кравченко, заступника начальника РВ МГВ Новобузького РВ УМВС України в Миколаївській області О.В.Лощиніна, дільничних інспекторів РВ УМВС, соціальних працівників сільських рад, спеціаліста районного відділу освіти, головного лікаря КЗ «Новобузький районний центр ПМСД» В.М.Лучної, лікаря-психіатра Новобузької ЦРЛ О.С.Чумак, вчителя-психолога педагогічного коледжу А.О.Скорини, заступника директора коледжу МНАУ Сідлецької Л.Л.

В ході  роботи координаційної ради були обговорені питання що стосувались взаємодїї управлінь (відділів) з питань здійснення заходів з попередження насилля в сім’ї.;.про відповідальність  за вчинення насильства в сім’ї  проінформував заступник начальника РВ УМВС Лощинні О.В.  Обговорили учасники координаційної ради і вплив фізичного насилля на розвиток особи  та  профілактику насилля в учнівському середовищі.Підводячи підсумки засідання координаційної ради ,всі присутні  заслухали інформацію  про проведення  корекційної роботи з особами, які вчинили насилля в сім’ї. Присутні жваво обговорювали   питання і за  результатами наради прийняли рішення:

     1.Створити мобільні групи зі студентів Новобузьких коледжів для проведення роз’яснювальної роботи серед учнівської молоді загальноосвітніх шкіл.

    2. Районній бібліотеці спільно з соціальними працівниками сільських рад в «Університеті ІІІ віку» провести лекції з питань профілактики насилля в сім’ї.

Категорія: РДА | Додав: nbgrda (13.11.2014)
Переглядів: 466 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: