Вітаю Вас Гість!
Вівторок, 16.07.2024, 19:09
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » РДА

Мир - найбільше сьогоднішнє бажання народу України

Мир – найбільше сьогоднішнє бажання народу України

Так заявив районний військовий комісар під час наради з питань мобілізації.

–  Почну  з  найголовнішого.  Першими  пішли  захищати батьківщину добровольці. Мотивація їхнього вчинку проста: це патріотизм. Не раз чув від чоловіків слова: «Скільки можна терпіти? Україні потрібна справді сильна армія, інакше не зможемо захищатись…». Готовність стати на захист своїх батьків, дітей і внуків, своєї батьківщини – це природньо для українських чоловіків.Чимало хлопців з району пішли служити за повістками.

Тільки за четвертою хвилею мобілізації уже поїхали на службу 39 чоловік. Зараз вони проходять підготовку у військових частинах у нашій області, а також в Херсонській і Житомирській. Серед мобілізованих – люди різного віку, професій і посад: це директор школи, механізатори, водії, різноробочі.Новобужжя може пишатись своїми чоловіками. Вони не ховаються за чиїсь спини, стоять на передовій. Серед наших військових є кіборги, які боронили Донецький аеропорт. Пройде час – люди узнають їх імена. А поки що треба відстояти незалежність держави, яка, не зважаючи на великі економічні труднощі, разом з усім народом зміцнює матеріально-технічну базу армії і все більше коштів направляє на її забезпечення.

Мир – найбільше сьогоднішнє бажання народу України. І якщо ми хочемо миру, то перш усього треба створити сильну армію, аби ніхто не смів його порушувати.

Категорія: РДА | Додав: nbgrda (23.02.2015)
Переглядів: 390 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: