Вітаю Вас Гість!
Вівторок, 16.07.2024, 21:47
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » РДА

Микола Круглов: «День родини – це свято для всіх жителів Миколаївщини»

Микола Круглов: «День родини – це свято для всіх жителів Миколаївщини»                

У Миколаївському академічному  художньому російському театрі за участі голови облдержадміністрації Миколи Круглова відбулись урочистості з нагоди Дня родини.

Український День родини - відносно молоде свято. Відповідний Указ Президента України був підписаний 30 грудня 2011 року. Святкування має щорічний характер і встановлено на 8 липня.

На урочистості були запрошені представники молодих, багатодітних, прийомних сімей; наші земляки, які створили дитячі будинки сімейного типу; сім’ї опікунів, жінки, яким присвоєно почесне звання «Мати-героїня».

Свято почалося у дворі театру - з ігрової програми для дітей, а продовжувалося у театральній залі.

Присутніх привітав голова облдержадміністрації Микола Круглов. Він наголосив на тому, що День родини – це свято для всіх жителів Миколаївщини. Інакше і не може бути, тому що в нашій області проживає біля 450 тисяч сімей різних категорій. А головна задача сім’ї – виховання дітей.

Особливу увагу ми намагаємось уділити тим сім′ям, які потребують допомоги з боку держави. І цілком закономірно, що нові соціальні ініціативи Президента України Віктора Януковича спрямовані на підтримку родини, дітей, дітей-інвалідів, дітей-сиріт, які в силу різних причин опинилися в складній життєвій ситуації. 

Сьогодні дуже важливо вжити всіх можливих заходів для того, щоб дитина, яка не досягла 18 річного віку не почувала себе покинутою – чи то створити належні умови у державних закладах, які піклуються про дітей-сиріт, чи то знайти прийомну сім′ю, яка буде опікуватися дитиною, чи то забезпечити соціальний супровід сім′ї з дитиною, яка перебуває у важких життєвих обставинах.

Миколаївці добре розуміють, що сьогодні ми робимо стратегічну інвестицію в тих, хто будуватиме і розвиватиме Україну.

Микола Круглов повідомив присутнім, що Указом Президента України від 11 травня 2013 року № 253/2013 «Про присвоєння почесного звання «Мати героїня» почесне звання присвоєно ще 20 жителькам Миколаївської області та вручив державні нагороди.

Категорія: РДА | Додав: nbgrda (08.07.2013)
Переглядів: 464 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: