Вітаю Вас Гість!
Вівторок, 16.07.2024, 18:54
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » РДА

Мета - тільки мир!

Мета – тільки мир!

Але треба бути завжди готовими до захисту людей і оборони держави

Абсолютно  впевнено  сьогодні можна  говорити  про  те,  що  кожна українська сім’я пов’язує своє благополуччя  з  тим  майбутнім,  яке  буде в нашій державі, і всі бажають, щоб воно  було  мирним.  Сьогоднішня  ж реальність примушує усіх думати про

найстрашнішу небезпеку – війну. Вона незримо  витає  і  над  Новобужжям. Наші земляки – військовозобов’язані стоять  на  передовій  у  зоні  АТО  в Донецькій,  Луганській  та  в  інших прикордонних областях. Вони собою зупиняють війну, аби вона не пішла далі.  А  що  в  силі  зробити  ми  тут? Про це розповів в короткому інтерв’ю голова  райдержадміністрації  Сергій ІВАНОВ.

– Сергій Вікторович! Зусилля місцевої  влади  зараз  ви  орієнтуєте  на цивільний захист.

– Так, і всі люди повинні розуміти його  важливість.  Цивільний  захист має у найбільшій мірі забезпечуватись владою  на  місцях  і  самими  людьми. В  райцентрі  уже  оглянули  і  активно приводимо  в  порядок  підвальні  приміщення,  які  можуть  служити  для  захисту при надзвичайних ситуаціях. Ми всі кажемо: хай все буде добре і вони не згодяться. Але на випадок воєнних дій, техногенних катастроф, які не дай боже,  торкнуться  нас,  треба  завжди бути  готовим  захистити  населення, особливо ж дітей і людей престарілого віку, хворих. Про це мусять подумати всі жителі, самоорганізуватись і очистити  підвали  в  особистих  дворах,  під багатоповерхівками,  в  усіх  установах і закладах, на території підприємств, в громадських місцях. Треба всім знати, де  вони  розміщені,  повторити  правила  поведінки  у  випадку  оголошення тривоги.  Одним  словом,  усе  цивільне населення має усвідомити небезпеку і бути готовим захиститись.

–  В  районі  збирають  кошти  для придбання техніки, якої недостатньо в Збройних Силах. Ви особисто також віддали власний КамАЗ. Які завдання цього плану?

–  В  газеті  вже  повідомлялось,  яку техніку  надав  район  Армії  раніше.  А цими днями вирішено передати військовим  екскаватор  та  автокран  дільниці групового водопроводу(керівник О.М. Харитонов .Продовжують  надходити  кошти  на волонтерську картку від всієї громади району. Уже зібрано 24768 грн. Як набереться відповідна сума, прийматимемо разом рішення про придбання техніки для Армії.

Категорія: РДА | Додав: nbgrda (23.02.2015)
Переглядів: 493 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: