Вітаю Вас Гість!
Середа, 17.07.2024, 00:29
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » РДА

Любіть Україну

Любіть Україну

  СЬОГОДНІ  десятки  тисяч патріотів боронять від терористів  свободу,  незалежність  та  територіальну цілісність України. Наші захисники, як ніколи, потребують уваги і підтримки співгромадян,  у  тому  числі  і дітей. У складний для нашої країни час  у  Майорівській  загальноосвітній  школі  І-ІІ  ступенів  відбулися заходи з метою вдосконалення роботи з патріотичного виховання підростаючого покоління.  Одним  із  підтвер джень небайдужості до долі своєї Батьківщини є участь в акціях і заходах, що проводяться з метою моральної та матеріальної підтримки. На початку нового навчального року в закладі відбулися акції «Напиши листа воїну», «Оберіг для солдата»,  конкурси  малюнків, поповнено музейну експозицію матеріалами про події в Україні останнього року, земляків-учасників  АТО  Підана  С.  та Коваленка В. тощо.  У грудні учні разом із вчителями та батьками організували благодійний  ярмарок  на  підтримку воїнів АТО «Посиденьки на Андрія». Змістовний та цікавий сценарій заходу підготували педагоги Рева А.Л. та Біндюков, Ю.В. До проведення заходу долучилися всі учні школи, вчителі та  батьки.  Велику  підтримку надав  батьківський  комітет: Палашевська  Н.Й.,  ОдюшинаТ.А., Коваленко О.М. На заході були  представлені  дитячі  вироби,  виготовлені  власноруч, традиційні  українські  страви: вареники, пиріжки, узвар, сало.До  речі,  діти  своїми  руками готували  вареники  на  уроках праці. Та найбільший ажіотаж викликали  солодощі,  які  діти випікали разом зі своїми батьками. Відкрили «Посиденьки» та створили відповідний настрій учасниці шкільної агітбригади з патріотичним блоком «Любіть Україну», вчителі Ковалик Н.І. та Біндюков Ю.В. У їх виконанні прозвучали актуальні поезії, пісні, гасла. У програмі перед-бачили безпрограшну лотерею, білети якої допомогли реалізувати завідуючі сільськими ма-газинами Євдокименко Н.А. та Одюшина  Т.А.,  а  виготовити – завідуюча бібліотекою філією Турчак Н.І. Додали національного колориту, розвеселили гостей уривок з вечорниць на Андрія, ворожіня, кусання калити.

  На  шкільний  ярмарок  запросили шановних гостей, але з певних причин вони не змогли відвідати захід. Для збору благодійних коштів виготовили скриньку «На УКРОП»,  завірену  печаткою закладу. Зібрали 2000 гривень. Гроші  передали  Терещенку Олександру  –  добровольцю-десантнику, який втратив обидві руки в донецькому аеропорту, намагаючись врятувати своїх побратимів. Буквально з того світу його витягли дніпропетровські медики. Сьогодні миколаївський кіборг  вчиться  жити  без  рук  і збирає кошти на протези. У телефонній розмові солдат сказав, що не шкодує про те, що сталося, коли є такі діти. До збору грошей долучилися всі небайдужі: житель села Ганнівка Кичак В., колишній  учень  школи,  нині солдат Бабенко О., пенсіонерка Василько В.І., Великохатько С. та багато-багато інших. Низький уклін вам, добрі люди! Міцного здоров’я вам, сімейного благополуччя, миру.

 Дитячі малюнки, подарунки, листи  надіслали  у  військовий госпіталь у Миколаїв.Ця робота вселила дітям дух Патріотизму, Єдності та Віри у ПЕРЕМОГУ нашого народу. Ак-ція «Діти – воїнам АТО» триває. Учні школи закликають усіх не бути байдужими до долі нашої Батьківщини. Підтримаймо один одного  у  такий  нелегкий  для всіх українців час! І нехай наш невеликий внесок на допомогу героям буде частиною великого добра, яке стане запорукою щасливого майбутнього України.

Категорія: РДА | Додав: nbgrda (25.12.2014)
Переглядів: 450 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: