Вітаю Вас Гість!
Вівторок, 16.07.2024, 16:07
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » РДА

Круглий стіл учнів і педагогів Новобузької ЗОШ №7

Круглий стіл учнів і педагогів   Ново бузької ЗОШ №7  « За Україну, за мир і спокій!»

     Участь у засіданні «круглого столу»  Ново бузької ЗОШ №7  І – ІІІ ступенів взяв  голова райдержадміністрації Сергій Іванов.  Мета заходу – становлення патріотичного духу молоді, піднесення національної свідомості.  В ході роботи «круглого столу» учасниками було обговорено хронологію та факти про неоголошену війну та заслухано думки  кожного на ці події задля  творення миру.

   Учасники  круглого столу переглянули уривки документального фільму  «Неоголошена війна. Щоденник пам’яті» та кліп до пісні « Об тризуб обламає крила орел».

  Дуже схвилював усіх присутніх вірш « Червоні маки» у виконання  учениці 7-А класу  Рачкіної Валерії.

   Учні загальноосвітньої школи №7 разом з директором школи підтримують  тісний зв’язок з бійцями - земляками. Про їхню  волонтерську діяльність  не один раз  чули ново бужани.
«Скоро у нашому районі буде справжнє свято – додому повертаються герої, патріоти, мужні захисники Вітчизни. Вони з честю виконали покладені на них завдання – у непростих умовах захищали цілісність і незалежність України, мир та  спокій громадян», – сказав голова райдержадміністрації Сергій Іванов.

За його словами, коли перед країною постали надзвичайно складні випробовування,наші бійці стали на захист рідної землі, пліч-о-пліч із побратимами пішли на передову, дали гідну відсіч ворогу. 

«Вони  – справжні чоловіки, мужні, відважні воїни. Вони взяли зброю до рук, бо треба було захищати країну, боронити дітей та дружин, батьків та онуків. Ми вдячні їм за героїзм, який вони демонстрували кожного дня, перебуваючи на передовій неоголошеної війни», – додав посадовець.

 Методист відділу освіти Назарій Світлана  розповіла про волонтерську діяльність  учнів та  викладачів навчально – виховних закладів району. Скільки проведено акцій, вироблено оберегів, зібрано і надіслано  допомоги нашим бійцям.

 Вчителі, гості та учні вшанували Хвилиною мовчання військовослужбовців, які віддали своє життя за Україну, за демократичні цінності та європейське майбутнє. І всі разом прочитали Молитву за Україну, мир і спокій.

Категорія: РДА | Додав: nbgrda (13.03.2015)
Переглядів: 448 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: