Вітаю Вас Гість!
Вівторок, 16.07.2024, 20:20
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » РДА

Координаційна рада з питань підтримки підприємництва при Новобузькій РДА

Координаційна рада з питань підтримки підприємництва при Новобузькій РДА

05 липня з метою забезпечення реалізації завдання Президента України Віктора Януковича щодо створення сприятливих умов для розвитку малого та середнього бізнесу відбулося засідання координаційної ради з питань підтримки підприємництва при Новобузькій  районній державній адміністрації, на якій було обговорено хід виконання районної програми розвитку малого та середнього підприємництва. Відкрив засідання координаційної ради Сербін В.М. 
В роботі координаційної ради прийняли участь перший заступник голови РДА Сенчина Г.М.,представники управління економіки, агропромислового розвитку райдержадміністрації, адміністраторів дозвільного центру.
Перший заступник  голови райдержадміністрації Сенчина Г.М.акцентувала увагу всіх членів ради та запрошених представників контролюючих та дозвільних органів на позиції Президента України щодо створення безконфліктних взаємин з бізнесом.

Малий бізнес за останні роки набув суттєвого розвитку і відіграє важливу роль у вирішенні соціально – економічних проблем, формуванні, становленні та розвитку національної економіки.

 Головне завдання сьогодні -  модернізація країни в усіх ії галузях. За рахунок дерегуляції діяльності бізнесу були суттєво спрощені дозвільні та реєстраційні процедури, встановлено прозорі механізми започаткування й закриття бізнесу. Звужено сфери прямого адміністративного контролю з боку держави, вдалося уніфікувати адміністративні послуги.
Реалізація податкової реформи сприяла спрощенню адміністративних процедур для платників податків. Послідовно знижується податкове навантаження на бізнес, удосконалюється спрощена система оподаткування, обліку та звітності для суб’єктів малого підприємництва.

Створення сприятливих умов, необхідних для стабільного та ефективного розвитку сфери підприємництва, залишається одним із пріоритних  завдань діяльності райдержадміністрації.

Одним із інструментів державної політики підтримки малого та середнього бізнесу на місцевому рівні є районна програма розвитку, яка затверджена депутатами райради.
Але на сьогодні є багато проблем, які потрібно вирішувати. Сенчина Г.М. зазначила, що це питання під постійним контролем Президента України  і в центрі уваги органів виконавчої влади на місцях. 
На засіданні координаційної ради було проаналізовано проблеми розвитку малого і середнього підприємництва в Новобузькому районі, намічено шляхи співпраці щодо покращення ситуації. 

Категорія: РДА | Додав: nbgrda (05.07.2013)
Переглядів: 452 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: