Вітаю Вас Гість!
Вівторок, 16.07.2024, 17:18
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » РДА

Ініціативи, які не можна ігнорувати

 Ініціативи, які не можна ігнорувати

СІЛЬСЬКІ голови та представники агробізнесу зустрілися з головою райдержадміністрації С.В. Івановим та військовим комісаром райвіськкомату М.М. Первим. Основні питання, що розглядалися: збір продуктів для сімей з дітьми, які евакуювалися із зони бойових дій на сході або евакуюються до Миколаївської області; пошук приміщень, які можна буде виділити у випадку прибуття в район значної кількості біженців, забезпечення сільськими радами виконання мобілізаційних завдань та інші.

За ініціативами, які були підтримані під час зустрічі, сьогодні уже багато зроблено. Але важливо головні моменти тримати в полі зору постійно.Сергій Іванов звернув увагу присутніх на гостроту ситуації на Донбасі. З його слів, область  приймає біженців.

На Миколаївщині вже є сім’ї, які були змушені покинути рідні домівки і зараз знаходяться в складному становищі. Щоб підтримати цих людей, необхідно зібрати певну кількість продуктів харчування. Голова райдержадміністрації закликав сільських голів та сільгоспвиробників долучитись до цієї справи. Крім того, це потрібно і на випадок,коли переселенці прибуватимуть і до Нового Бугу. Також виступив військовий комісар району М.М. Первий, який розповів про результати роботи з мобілізаційних питань. Не приховував існуючих проблем і пропонував йому  телефонувати  чи  повідомляти  в  інший  спосіб, якщо потрібна допомога працівників районного військкомату. Це стосується і вручення повісток, і проведення роз’яснювальної роботи серед населення. М.М. Первий зазначив, що також необхідно створити в селах пункти збору військовозобов’язаних чоловіків. Працівники сіль-ських рад повинні знати, яка кількість резервістів стоїть на їхніх обліках, скільки чоловіків вже пройшли медогляд, скільки осіб ще не закінчили медичне обстеження. Гострою проблемою, сказав райвійськком, залишається забезпечення Збройних Сил України достатньою кількістю техніки, кожна одиниця якої може полегшити життя для солдат і цивільних в зоні бойових дій. Є пропозиція, аби і наш район передав кілька автомобілів на потреби армії. Її підтримали учасники зустрічі (на даний момент уже йде збір коштів).  Також районний комісар детально розповів про дії уряду щодо додаткового грошового стимулювання військовослужбовців, які знаходяться на передовій. Перед присутніми виступив і начальник Новобузького РВ УМВС В.М. Сивенюк, який повідомив про заходи правоохоронців з метою збереження громадського спокою у місті та районі. Він попросив сільських голів роз’яснити населенню необхідність їхньої пильності. Якщо кому- небудь з громадян стане відомо про наявність незаконної зброї і боєприпасів у своєму селі, то неодмінно і терміново слід звертатись до райвідділу міліції на телефон чергової частини.  Слід  бути  обережними  і  також  повідомляти правоохоронців про випадки виявлення підозрілих предметів чи пакунків біля адміністративних будівель чи в інших місцях.

  На завершення зустрічі Сергій Іванов закликав присутніх поставитись з розумінням до ситуації і сприяти по мірі можливостей ініціативам, спрямованим на захист країни і нашого району зокрема.

Категорія: РДА | Додав: nbgrda (17.02.2015)
Переглядів: 412 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: