Вітаю Вас Гість!
Середа, 17.07.2024, 00:33
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » РДА

Берегти цілісність нашої держави

Берегти цілісність нашої держави

 Голова  районної ради Юрій Бондар взяв участь у  звітних зборах районного спортивного товариства сприяння обороні  Україні.  На збори  були запрошені члени  районного товариства сприяння обороні Україні та ветерани. У своїй доповіді голова районного товариства Віктор Горб  прозвітував за роботу за  рік що минає, підбив підсумки роботи,  поздоровив  кращих   спеціалістів та подякував ветеранам за  допомогу, небайдужість і патріотизм.

    В свою чергу голова районної ради Юрій Бондар  привітав  учасників зборів, побажав і далі працювати на благо  держави та цінувати  ту стабільність , що у нас є, берегти цілісність нашої держави .Адже згідно з Конституцією Україна - унітарна держава.

 « А федералізація в Україні не має жодних економічних чи національних передумов. Попри культурні розбіжності, у нас немає економічно самодостатніх регіонів чи національно-територіальних одиниць, які могли б аргументовано претендувати на окремішність. Президент України П.О.Порошенко, користуючись підтримкою найбільших політичних сил в Україні, пропонує провести реформу, спрямовану на децентралізацію влади найбільш оптимальним варіантом форми державного устрою для України є унітарна республіка з розширеним переліком делегованих повноважень регіонам, що має сприяти підвищенню рівня життя громадян та викоріненню тенденцій сепаратизму ;почуття єдності між усіма українцями, консолідації громадян та політичній стабілізації.».

Категорія: РДА | Додав: nbgrda (23.12.2014)
Переглядів: 380 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: