Вітаю Вас Гість!
Вівторок, 16.07.2024, 15:59
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » РДА

71-а визвольна весна на Новобужжі

 Ново бужани відзначили 71 –у  річницю визволення  міста від фашистських загарбників

 8 березня уже 71 рік для ново бужан є подвійним святом. Адже саме 8 березня  сини і чоловіки  зробили ново бузьким жінкам чудовий подарунок – визволили  місто від фашистських загарбників.

 В районному будинку культури зібрались керівники району, міста, трудові колективи,  студентство та громадськість. Голова райдержадміністрації  Сергій Іванов звернувся до ветеранів та присутніх з вітанням з нагоди визволення нашого міста. «Ціною власного життя наші діди  повернули  на рідну землю спокій. І сьогодні , ми з тривогою  спостерігаємо за подіями на Сході». На переконання очільника Новобужжя, те хитке перемир’я, яке встановилося наразі на Сході, неодмінно призведе до стійкого миру. Головне – розуміти, що держава та її громадяни – це найдорожча цінність.

«Хлопці, які зараз борються за свободу України, та всі небайдужі громадяни можуть називати себе гідними синами українського народу.»

Також керівники району привітали  всіх жінок зі святом весни. «Жінки – берегині національних традицій і духовного багатства українського народу. Все найпрекрасніше в цьому житті – від них. Сучасні жінки – впевнені в собі, самодостатні – реалізують себе у бізнесі, науці, спорті, мистецтві, владі. Скрізь: на виробництві і в аудиторіях вишів, за операційним столом і на сцені театру ви залишаєтесь чарівними і неперевершеними.

 Сила духу жінок під час Революції Гідності та у війні з агресором на Сході викликають щире захоплення, а їх віра і підтримка додають бійцям на передовій сил і впевненості, допомагають здолати труднощі та залишатися неушкодженими.

 Збираючи гуманітарні вантажі, виготовляючи маскувальні сітки, формуючи продуктові набори для військовослужбовців, ви наближаєте нашу перемогу. Доземно вклоняємося вам за врятовані життя наших Героїв, за щиру любов і самопожертву.

 Нехай у ваших оселях завжди панують мир і добробут, а в серцях – квітне весна. Міцного здоров’я вам, жіночого щастя і море весняних квітів».

Артисти  художнього колективу районного будинку культури привітали присутніх  святковим концертом та  веселими гумористичними композиціями.

Категорія: РДА | Додав: nbgrda (10.03.2015)
Переглядів: 490 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: