Вітаю Вас Гість!
Вівторок, 16.07.2024, 13:42
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » РДА

31.05.2013

31.05.13. – заступник голови РДА Остапенко В.Я. , голова районної ради Терзієва В.Г., заступники голови  РДА, міський голова  взяли участь в урочистій церемонії  проведення святкового театралізованого свята «Бал випускників – 2013». Свято започатковано  вже більше десяти років  . Тому для випускників вже стало традицією урочисте відзначення кращих учнів ,активістів, інтелетуалів,  обдарованих учнів,  спортсменів ,тощо. Керівники району  тепло привітали випускників  району 2013 року, взяли участь в урочистій церемонії вручення золотих, срібних медалей, грамот, подяк,цінних подарунків. Закінчилось свято  молодіжною дискотекою та фейерверком.

31.05.13. – заступник голови РДА Остапенко В.Я.взяла участь у проведенні вечірнього рейду « Вечірнє місто» за участю представників служби у справах дітей, кримінальної  міліції, педагогів, психологів, громадськості та  представників  місцевих ЗМІ.

31.05.13. -  голова РДА Сербін В.М., голова райради Терзієва В.Г.  провели нараду з міським та сільськими головами, в ході якої були розглянуті питання: Про проведення інфентаризації земельних ділянок( паїв), встановлення їх площ, стану їх обробітку, повноти нарахування податку за землекористування та податку на доходи фізичних осіб; Про підготовку та проведення оздоровчої кампанії на території району влітку 2013 року;Про використання дитячої праці в літній період; Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно.

31.05.13. – заступник голови РДА Петраковський М.В.провів   нараду з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення.

Категорія: РДА | Додав: nbgrda (01.06.2013)
Переглядів: 515 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: