Вітаю Вас Гість!
Вівторок, 16.07.2024, 15:35
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » РДА

04.06.2013

04.06.13. – заступник голови РДА Петраковський М.В.  здійснив виїзд до с. Жовтневе з метою контролю за проведенням ремонту дороги

04.06.13. – з метою виконання  завдань Уряду щодо реформування  закладів медицини, заступник голови РДА Петраковський М.В. відвідав міську  сімейну амбулаторію №2 щодо проведення благоустрою прилеглої території та  провів зустріч з трудовим колективом , в ході якої надав розяснення   основних положень проекту Концепції реформування органів місцевого самоврядування в Україні.

04.06.13. – заступник голови РДА Остапенко В.Я.  провела зустріч з трудовим колективом районного оздоровчого табору у с.  Пелагеївка. В ході зустрічі  були обговорені питання підготовки до проведення оздоровчої кампанії в таборі,  розяснення  основних положень проекту Концепції реформування органів місцевого самоврядування.

04.06.13. – керівник апарату РДА Корнієнко І.В. здійснила виїзд до Новоюріївської сільської ради, де було проведено «день апарату» . В ході зустрічі  з  депутатським корпусом  сільради, членами виконкому та активом громади, були  надані розяснення основних положень проекту Концепції реформування  органів місцевого самоврядування.

Категорія: РДА | Додав: nbgrda (11.06.2013)
Переглядів: 474 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: