Вітаю Вас Гість!
Вівторок, 16.07.2024, 10:35
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » РДА

04.04.2013

04.04.13. – голова РДА Сербін В.М.взяв участь у  нараді облдержадміністрації з питань забезпечення перевезення  населення  на території області та  у нараді   з питань організації роботи центрів з надання адміністративних послуг.

 04.04.13. – заступник голови РДА Петраковський М.В. взяв участь у нараді   облдержадміністрації з питань  проведення опалювального періоду.

 04.04.13. – перший заступник голови РДА Сенчина Г.М. провела прийом громадян з особистих питань, в ході якого розглянуті питання  по наданню житла.

 04.04.13. – перший заступник голови РДА Сенчина Г.М. провела семінар - нараду з суб’єктами підприємницької діяльності ,які займаються  видами діяльності : торгівля, ресторанне господарство з  розяснення  основних положень Податкового кодексу, пенсійного законодавства, легалізації зайнятості населення, нововведень санітарного та ветеринарного законодавства. Семінар пройшов у конструктивному руслі.

 04.04.13. – преший заступник голови РДА Сенчина Г.М.  провела засідання  штабу по  контрою за   весняно -  польовими роботами.Члени штабу здійснили виїзди за закріпленими територіями у населені пункти району.

 04.04.13. -  відбулось засідання Молодіжної колегії при РДА, в ході якої були розглянуті питання :1.Про проведення національної  кампанії «Стоп насильству» в Новобузькому районі.Інформуванні молоді про правові основи запобігання та протидії насильству  в сімї і види допомоги особам, які потерпають від насильства у сім’ї.2.Про виконання  державної цільової соціальної програми протидії торгівлі людьми у новобузькому районі.3. Про забезпечення виконання нових соціальних  ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України». Презентація діючого в районі проекту ООН «Молоді  футбольні волонтери : Спорт та волонтерство для цілей розвитку Тисячоліття».3. Про поданий на розгляд Верховної Ради України Президентом України проект Закону «Про загальнодержавну соціальну програму розвитку фізичної культури і сорту на 2013 -2017 роки». Проведення місячника «Спорт для всіх -  спільна турбота».4. Про проведення молодіжних акцій та заходів щодо здорового способу  життя.5. Про збережання насаджень, благоустрій та окультурення парку, який був висаджений студентами коледжу та воїнами – афганцями за будівлею коледжу.

Категорія: РДА | Додав: nbgrda (09.04.2013)
Переглядів: 508 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: