Вітаю Вас Гість!
Вівторок, 16.07.2024, 15:23
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » РДА

03.06.2013

03.06.13. – заступник голови РДА Петраковський М.В. провів апаратну нараду

з керівниками   районних служб та начальниками управлінь, відділв та структурних підрозділів РДА, в ході якої були розгялнуті питання :  водозабезпечення в с. Добра Воля, реалізаця соціальних ініціатив  Президента України щодо альтернативних  систем енергетики на території району, підготовка до проведення зовнішнього незалежного оцінювання випускників, виконання районного бюджету. Сплата податків, робота працівників ДАІ, ремонтні роботи  ФАПу у с.  Новосілля;пільгові перевезення на території району,вручення посвідчень матерям – героїням, підготовка до відкриття  оздоровчого табору  у с. Пелагеївка.

03.06.13. -  заступник голови РДА Остапенко В.Я. провела засідання оргкомітету з питань підготовки  проведення заходів з нагоди 90-річчя утворення служби дільничних інспекторів міліці.

03.06.13. -  заступник голови РДА Петраковський М.В. провів робочу зустріч з ПП Вишніцьким О.В. щодо виготовлення  та споживання альтернативного вида палива – пілети.В ході зустрічі були обговорені актуальні та проблемні питання щодо  використання пілетів на території району.

Категорія: РДА | Додав: nbgrda (11.06.2013)
Переглядів: 409 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: