Вітаю Вас Гість!
Середа, 14.08.2024, 23:04
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » РДА

03.04.2013

03.04.13. – голова РДА Сербін В.М.  провів засідання оргкомітету з питань підготовки заходів до річниці трагедії гна Чорнобильській АЕС.

03.04.13. – перший заступник голови РДА Сенчина Г.М. здійснила робочу поїздку до Новомихайлівської сільської ради, в ході якої відвідала  об’єкти соціально – культурної сфери, провела зустрічі з жителями громади  з питань декларування доходів та надала розяснення з   актуальних питань державної політики.

03.04.13. – заступник голови РДА Петраковський М.В. взяв участь у нараді  з питань  впровадження нових соціальних ініціатив Президента України «Діти – наше майбутнє» у м. Вознесенську.

03.04.13. -  перший заступник  прокурора області  Денисюк О.Д. провів прийом громадян з особистих питань на території району.

03.04.13. –у рамках виконання нових соціальних ініціатив Президента України В.Януковича «Забезпечення дітей-інвалідів умовами виховання в сім'ї», фахівцями центру соціальних служб для  сім’ї, дітей та молоді  оргнізовано відвідування сімей з дітьми – інвалідами та

 надано  практичні консультації психолога.

Начальник УПСЗН Федунець С.М.  відвідала  центр ранньої дитячої реабілітації дітей – інвалідів з метою остеження умов утримання  вихованців  центру. Взяла участь у заході , організованому для дітей – інвалідів.

Категорія: РДА | Додав: nbgrda (09.04.2013)
Переглядів: 520 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: