Вітаю Вас Гість!
Середа, 15.05.2024, 09:54
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » ОДА

Ви можете розраховувати на нашу підтримку

Вадим Меріков сім'ям загиблих військовослужбовців: Ви можете розраховувати на нашу підтримку

 Про це голова облдержадміністрації заявив сьогодні, 23 березня, під час вручення виплат сім'ям військовослужбовців, загиблих в зоні АТО.

Вадим Меріков зазначив, що в Миколаївській області загинуло 86 Героїв: «Ці люди кращі - не тільки тому, що вони захищали нашу Батьківщину, а просто тому, що вони українці, і багато з них добровольці. З часом їх іменами будуть названі школи та інші установи, вулиці, площі, будуть відкриті пам'ятники ».

Нагадаємо, що прийнято ряд змін до бюджету, спрямованих на допомогу і підтримку учасників АТО. Так, в обласну програму «Турбота» внесено зміни, згідно з якими більше 40 дітей загиблих військовослужбовців вже отримали матеріальну підтримку. Також за допомогою меценатів і просто небайдужих людей Миколаївської області вже 51 родина отримала по 50 тисяч гривень. Сьогодні 500 тисяч гривень для 10 сімей військовослужбовців, загиблих в ході бойових дій, передав Благодійний фонд Василя Капацини.

Вадим Меріков запевнив, що сім'ї загиблих військовослужбовців можуть розраховувати на допомогу і підтримку з боку обласної влади.

«Я розумію, що Вам, як близьким, рідним, ніщо не замінить ваших коханих, але ми зі свого боку намагаємося дбати про сім'ї, про близьких тих людей, які загинули за Україну і за мирне небо над головою, як у Миколаївській області, так і в цілому в Україні. Сьогодні Ви можете розраховувати на нашу підтримку у вирішенні будь-яких проблем, які б у Вас не виникали, я завжди відкритий і готовий допомогти », - заявив керівник області.

Також, для нього було важливо почути від членів сімей, як представники влади на місцях надають їм допомогу і підтримку різного характеру.

Категорія: ОДА | Додав: nbgrda (24.03.2015)
Переглядів: 460 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: