Вітаю Вас Гість!
Четвер, 16.05.2024, 18:08
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » ОДА

Успішна реалізація інвестиційних проектів позитивно впливає на розвиток господарства Жовтневого району

Успішна реалізація інвестиційних проектів позитивно впливає на розвиток господарства Жовтневого району

Програмою економічних реформ на 2010—2014 роки "Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава”, запропонованою Президентом України Януковичем В.Ф., передбачено проведення структурних змін в економічному та соціальному житті країни шляхом підвищення ефективності державного управління, модернізації базових галузей економіки, формування сприятливого економічного середовища для розвитку бізнесу та приватної ініціативи.
 
Успішно реалізовані бізнесові проекти - це насамперед податки, які надходять до бюджетів та дають змогу вирішувати соціально-економічні проблеми області та районів.
 
Яскравим прикладом поєднання бізнесових інтересів з інтересами громади, налагодженої взаємодії представників бізнесу та органів виконавчої влади  стало відновлення роботи Засільського цукрового заводу Жовтневого району.  
 
З метою ознайомлення з роботою компанії «Юкрейніан Шугар Компані» (Засільський цукровий завод), із технологічним процесом виробництва цукру та участі в урочистому відкритті цеху з переробки цукрового буряка 10 жовтня 2013 року члени виїзного засідання Ради з питань взаємодії органів державної влади та органів місцевого самоврядування Миколаївської  відвідали це підприємство.
 
З вітальними словами до керівництва компанії, працівників заводу виступили голова облдержадміністрації Круглов М.П.,  голова обласної ради Дятлов І.С., голова Жовтневої райдержадміністрації Ракова О.А.
 
У своєму вітальному слові Микола Круглов зазначив, що прибуткова робота підприємства - це запорука соціальної захищеності його працівників, збільшення надходжень на бюджету, що дозволить вкладати кошти в ремонт доріг, розвиток житлово-комунального господарства та вирішення інших соціально важливих питань.
 
Голова Жовтневої РДА Ракова А. А. під час зустрічі з представниками ЗМІ зазначила, що будь-які підприємства на території Жовтневого району є бюджетоутворюючими. Саме завдяки таким підприємствам як «Юкрейніан Шугар Компані»  в районі з’являється можливість направляти  кошти на реалізацію завдань та доручень Президента України В.Ф.Януковича, зокрема вирішення проблем житлово-комунального господарства району.
 
«Підприємство сьогодні вже розпочало свою роботу, тому ми маємо надію, що будуть збільшуватися надходження  до селищного і до районного бюджетів, які ми будемо направляти на вирішення проблем», - А.Ракова.
Категорія: ОДА | Додав: nbgrda (15.10.2013)
Переглядів: 497 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: