Вітаю Вас Гість!
Четвер, 16.05.2024, 11:58
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » ОДА

ТОВ «Сандора». Не тільки податки в місцевий бюджет, а ще й турбота про екологічну складову

ТОВ «Сандора». Не тільки податки в місцевий бюджет, а ще й турбота про екологічну складову

10 жовтня під час оглядової частини засідання Ради з питань взаємодії органів державної влади та органів місцевого самоврядування Миколаївської області за участі голови облдержадміністрації Миколи Круглова та голови обласної ради Ігоря Дятлова відбулось ознайомлення з реалізацією інвестиційного проекту по реконструкції очисних споруд виробничого комплексу № 2 ТОВ «Сандора» в селі Мішково-Погорілово Миколаївської області.
 
Гостей зустрічали директор зі зв’язків з органами влади та громадськістю Макаренко С.М. і  директор виробничого комплексу № 2 Маковєєнко А.М.
 
Представники керівництва ТОВ «Сандора» розповіли членам ради та журналістам, що у вересні 2013 року компанія PepsiCo успішно завершила процес реконструкції та введення в експлуатацію очисних споруд на виробничому комплексі № 2.
 
Введення в експлуатацію сучасної системи біоочистки стоків сприятиме підвищенню ефективності виробничого процесу на виробничому комплексі №2.
 
В оновлених очисних спорудах застосовано прогресивний екологічний метод очищення стоків – за допомогою біологічного реактора.
 
Реалізація даного проекту стала ще одним важливим кроком на шляху поглиблення екологічного партнерства з Миколаївською облдержадміністрацією та підтримки екологічних ініціатив жителів області.
 
Наразі Президент України В.Ф.Янукович ставить завдання представникам органів виконавчої влади щодо забезпечення сталого функціонування житлово-комунального господарства. Реконструйовані очисні споруди зменшують навантаження на місцеву систему очищення стоків, яка  є складовою  житлово-комунального господарства. Представлений інвестиційний проект став яскравим прикладом взаємодії органів виконавчої влади та представників бізнесу.
 
В коментарі для представників ЗМІ голова облдержадміністрації Микола Круглов наголосив на тому, що реконструйовані біоочисні споруди – це проект, спрямований на інвестиції в екологію. Метою запуску проекту на виробничому комплексі № 2 ТОВ «Сандора» є зменшення загрузки на міські очисні споруди, зменшення впливу виробничої діяльності компанії на оточуюче середовище і, як наслідок, покращення екологічної ситуації в Миколаївському регіоні.
Категорія: ОДА | Додав: nbgrda (15.10.2013)
Переглядів: 469 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: