Вітаю Вас Гість!
Четвер, 16.05.2024, 13:37
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » ОДА

Соціальні ініціативи Президента добре виконуються на Миколаївщині В рамках робочої поїздки до Миколаївщини радник Президента України Волод

Соціальні ініціативи Президента добре виконуються на Миколаївщині

В рамках робочої поїздки до Миколаївщини радник Президента України Володимир Зубанов в приміщені облдержадміністрації 16 жовтня зустрівся з представниками засобів масової інформації області
 
Програма перебування гостя на Миколаївщині  досить насичена. Зокрема, радник Президента України поспілкувався із викладачами та студентами Чорноморського державного гуманітарного університету ім.П.Могили, зустрівся з трудовим колективом обласної універсальної наукової бібліотеки ім.О.Гмирьова та відвідав Державний комплекс соціальної реабілітації дітей-інвалідів,  де мав змогу поспілкуватися з батьками вихованців та з колективом центру. 
 
Під час зустрічі В.Зубанов розповів журналістам, що вже вісім років він займається розробкою проекту «Україна: Історія великого народу», який спрямований на популяризацію історії українського народу. За цей час Володимир Олександрович побував з презентаціями у багатьох  регіонах. Основна мета проекту – підштовхнути українців до знання історії культури, і в такий спосіб сформувати ідею, яка об’єднає всіх українців. 
 
Відповідаючи на питання представників ЗМІ про основні напрями соціальних ініціатив Президента України, В.Зубанов зазначив,  що під керівництвом В.Януковича в країні проводяться системні реформи у всіх сферах життя суспільства. Пріоритетним напрямком соціальної політики держави залишається соціальний захист найбільш незахищених громадян, а саме: пенсіонерів, одиноких непрацездатних громадян, інвалідів, у тому числі дітей-інвалідів. Останнім  часом у державі  активізовано роботу усіх соціальних служб, центрів реабілітації людей з обмеженими фізичними можливостями. Сьогодні він мав нагоду переконатися, що соціальні ініціативи Президента добре виконуються на Миколаївщині. Зокрема, відвідуючи  Державний комплекс соціальної реабілітації дітей-інвалідів,  В.Зубанов звернув увагу, що в центрі створені ідеальні умови для реабілітації дітей-сиріт та дітей-інвалідів. Батьки в цьому центрі спілкуються між собою, діляться своїми проблемами та підтримують одне одного, спільно проводять різні заходи.
 
«Дуже добре, що не тільки держава опікується дітьми-інвалідами, а і є люди на місцях, які роблять усе можливе та протягують руку допомоги тим, хто опинився в тяжких життєвих умовах» - підсумував В.Зубанов.
 
Також радник Президента зазначив, що держава, обласна влада і колектив центру робить все можливе для того щоб і батьки і діти, які зіштовхуються з такими проблемами, не залишалися на одинці і відчували підтримку. Загалом центр склав дуже позитивне враження.
 
За словами В.Зубанова, на сьогодні Президент України Віктор Янукович робить особливий акцент на забезпеченні дітей-сиріт та дітей-інвалідів належними умовами для проживання,  навчання,  лікування та реабілітації. Це питання на щоденному контролі Глави держави.
Категорія: ОДА | Додав: nbgrda (22.10.2013)
Переглядів: 326 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: