Вітаю Вас Гість!
Четвер, 16.05.2024, 16:20
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » ОДА

"Русский мир" - це руїна. Чи ми цього хочемо?

«Русский мир» це руїна. Чи ми цього хочемо?

Україна представила міжнародній спільноті артефакти наявності військового російського контингенту на території нашої держави. Україна визнала Російську Федерацію країною-агресором, а  «ДНР» та «ЛНР» терористичними організаціями. Україна підписала мирні домовленості й дотримується їх.

Кожен розуміє звідки йде ескалація конфлікту на сході країни.

Дії агресора призводять до зростання кількості жертв серед військових та мирного населення, знищення інфраструктури міст, районів, сіл та селищ.

За даними ООН, на вересень 2014 року в результаті бойових дій інфраструктура двох областей понесла збитків на загальну суму 440 млн. доларів США. У Донецьку припинило роботу більше 70% підприємств. Більшість з них – шахти, які поставляли вугілля для підприємств і електростанцій інших областей України. Частина заводів постраждала безпосередньо від артобстрілів, частина позбулася інфраструктури і була знеструмлена: в ході бойових дій були зруйновані залізничні колії і пошкоджені лінії електропередачі. Деякі підприємства були захоплені ополченням «ДНР» і «ЛНР».

У Луганській області в результаті військових дій були пошкоджені ділянки газопроводу, 196 родин залишилися без газопостачання.

На сьогоднішній день, відповідно до єдиного Реєстру збитків інфраструктури в зоні проведення АТО, в ході бойових дій 38 медичних установи були повністю виведені з ладу, 17 лікарень пошкоджені в ході обстрілів, але продовжують функціонувати. Близько 70% медперсоналу були змушені покинути зони конфлікту в Донецькій і Луганській областях.

Як повідомляє ООН, в Луганській області пошкоджено та зруйновано більше 3,7 тис. об'єктів,  з них 123 – комунальної форми власності, 57 – державної, 3516 – приватної. Серйозні пошкодження отримали 123 об'єкти житлового будівництва, 3311 – електропостачання, 21 заклад охорони здоров'я, 131 загальноосвітніх навчальних закладів, а також об'єктів фізичної культури і спорту, 74 об'єкта дорожньо-транспортної інфраструктури і 65 промислових.

На відкриті засідання РНБО 20 грудня 2014 року Президент Петро Порошенко оцінив щоденні витрати на проведення антитерористичної операції на сході України в 100 млн. гривень.

Під час проведення офіційної прес-конференції 4 лютого 2015 року заступник Міністра інфраструктури Володимир Омелян повідомив, що Міністерство інфраструктури України оцінює збитки від бойових дій у зоні проведення антитерористичної операції в десятки мільярдів гривень.

Збитки, завданні інфраструктурі незрівнянні з колосальними людськими втратами. Так, за даними ООН, з квітня 2014 були вбиті щонайменше 5793 людини, у тому числі 63 дитини; більше 14,5 тисячі осіб, у тому числі 169 дітей отримали поранення. Крім того, із зони конфлікту було кілька хвиль біженців. Число вимушених переселенців перевищило 1 мільйон осіб.

Більше 8,5 тисяч людей були переселені до Миколаївської області, де їм надається постійна гуманітарна допомога, виділені місця для тимчасового проживання, а також надається допомога в працевлаштуванні та зарахуванні до навчальних закладів.

Лише згуртувавшись та об’єднавши зусилля, ми зупинимо агресора на сході, щоб війна не розповсюдилася всією територію України та Європи

Категорія: ОДА | Додав: nbgrda (26.02.2015)
Переглядів: 392 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: