Вітаю Вас Гість!
Четвер, 16.05.2024, 11:26
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » ОДА

Результати двох етапів мобілізації

Вадим Меріков: За результатами двох етапів четвертої хвилі мобілізації Миколаївська область виконала план на 63%

 

Питання проходження мобілізації та демобілізації, а також спорудження ефективної лінії захисту обговорили сьогодні, 14 березня, під час наради Президента України Петра Порошенка та голів облдержадміністрацій.

За словами голови Миколаївської облдержадміністрації Вадима Мерікова за результатами двох етапів четвертої хвилі мобілізації Миколаївська область виконала план на 63%.

«Другий етап мобілізації ще не завершений. Перший етап наша область звершила з показником 81%. Другий етап, поки що виконується на рівні 63%, але у нас досить гарні показники, враховуючи специфіку регіону і в порівнянні з іншими областями, – зазначив керівник області.

За його словами, під час наради, Президент України поставив чіткі задачі перед усіма керівниками областей – забезпечити виконання плану мобілізації, а також активно включитися в процес демобілізації військовослужбовців.

Нагадаємо, що відповідно до Указу Президента від 14 січня поточного року про часткову мобілізацію, в рамках демобілізації у період з 18 березня по 1 травня звільненню підлягають більше 35 тисяч військовослужбовців.

В Миколаївський області вже розроблено комплекс заходів в рамках програми реабілітації військовослужбовців – учасників АТО.

Категорія: ОДА | Додав: nbgrda (16.03.2015)
Переглядів: 453 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: