Вітаю Вас Гість!
Четвер, 16.05.2024, 09:11
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » ОДА

Радник Президента України Володимир Зубанов відвідав державний комплекс соціальної реабілітації дітей-інвалідів у Миколаєві

Радник Президента України Володимир Зубанов відвідав державний комплекс соціальної реабілітації дітей-інвалідів у Миколаєві

У супроводі директора департаменту соціального захисту населення Миколаївської облдержадміністрації Ольги Сивопляс та директора державного комплексу реабілітації дітей-інвалідів Галини Тазарачевої радник президента Володимир Зубанов ознайомився з роботою закладу, оглянув приміщення і обладнання в одному з підрозділів комплексу - Центрі дитячої ортопедії та реабілітації.
 
Цей підрозділ створено з метою надання кваліфікованої та якісної ортопедичної допомоги дітям-інвалідам, як невід’ємною складовою їх реабілітації. Щоденно Центр надає різноманітні послуги близько 100 дітям з обмеженими фізичними можливостями від народження до 18-річного віку. У пансіонату Центру мають змогу отримати реабілітаційні послуги діти і з віддалених районів Миколаївської області та інших регіонів України.
 
Під час зустрічі з колективом Центру і батьками дітей з особливими потребами радник України відзначив надзвичайно високий рівень роботи державного комплексу реабілітації.
 
Також Володимир Зубанов наголосив на тому, що успіх у будь-якій справі залежить від ставлення людей до неї, від злагодженого партнерства і високого фаху спеціалістів.
 
В соціальних ініціативах Президента України Віктора Януковича приділяється особлива увага підвищення якості життя людей з особливими потребами, створенню всіх умов для всебічного розвитку та доступу до навчання дітей з обмеженими фізичними можливостями. Одна зі складових успішного виконання поставлених завдань-підтримка з боку держави закладів реабілітації подібних до миколаївського.
Категорія: ОДА | Додав: nbgrda (22.10.2013)
Переглядів: 420 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: