Вітаю Вас Гість!
Четвер, 16.05.2024, 21:43
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » ОДА

рада директорів МВФ затвердила програму фінансової підтримки України

Рада директорів МВФ затвердила програму фінансової підтримки України

 11 березня на засіданні Ради директорів Міжнародного валютного фонду прийнято рішення про виділення Україні 17,5 мільярдів доларів США. Програма передбачає чотирирічний план економічної і фінансової стабілізації країни та додатково відкриває двері для отримання ще 7,5 мільярдів доларів допомоги для стабілізації й росту української економіки.

Таким чином, загалом протягом чотирьох років Україна отримає 25 мільярдів доларів США, які дадуть можливість стабілізувати економіку, стабілізувати фінансовий сектор, вони спрямовуються на стабілізацію валютного курсу країни і дадуть можливість зростати українській економіці вже з 2016 року.

У своїй заяві з приводу затвердження цієї програми фінансової підтримки України Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк зазначив, що це «програма змін і реформ для України». «Зараз ми проходимо доволі складний період, але цей період є запорукою створення дуже потужного і сильного економічного, фінансового, соціального і політичного майбутнього України. Ми отримали дуже широку підтримку наших міжнародних партнерів, і незважаючи на всі зусилля Російської Федерації, нам вдалося довести світу, що ми проводимо реформи, і тільки під проведені реформи Міжнародний валютний фонд прийняв рішення про надання фінансової допомоги Україні», - наголосив Прем’єр-міністр України.

Арсеній Яценюк зазначив, що далі на порядку денному - виконання всіх заходів, які передбачені програмою дій Кабінету Міністрів і коаліційною угодою. Це - продовження податкової, соціальної, економічної реформи, дерегуляція, боротьба з корупцією, зменшення навантаження на державний бюджет через закриття неефективних програм. Це - всеосяжний і всеохоплюючий план нової України, європейської України, який підтримується нашими західними партнерами і нашими союзниками.

Категорія: ОДА | Додав: nbgrda (13.03.2015)
Переглядів: 441 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: