Вітаю Вас Гість!
Четвер, 16.05.2024, 06:44
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » ОДА

«Підготовка до осінньо-зимового періоду на Миколаївщині йде повним ходом»,- Геннадій Ніколенко на засіданні штабу по підготовці до зими

«Підготовка до осінньо-зимового періоду на Миколаївщині йде повним ходом»,- Геннадій Ніколенко на засіданні штабу по підготовці до зими

У разі екстремального зниження температур повітря Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Миколаївській області має бути готовим до розгортання тимчасових пунктів обігріву.
 
Про це під час засідання регіонального штабу із забезпечення безперебійної роботи об’єктів життєдіяльності населення у осінньо-зимовий період зазначив Геннадій Ніколенко.
 
Враховуючи те, що на початку жовтня на території України, в тому числі у Миколаївській області, відбулося різке зниження температури повітря при Головному управлінні Державної служби України з надзвичайних ситуацій проведено нараду по підготовці до можливих наслідків від погіршення погодних умов, до участі в якій були запрошені керівники райдержадміністрацій, міські голови та начальники структурних підрозділів облдержадміністрації.
 
Як зазначив перший заступник голови ОДА, одним із ключових завдань для представників влади усіх рівнів є підготовка до безперебійного проходження опалювального сезону закладами соціальної сфери області та малозахищених верств населення, про що у своїх виступах постійно наголошує Президент України Віктор Янукович.
 
«Підготовка до осінньо-зимового періоду йде повним ходом, ситуація яка на початку жовтня склалась з погодними умовами в країні, і насамперед у Миколаївській області, без сумніву важка та несподівана, але ми повністю готові зреагувати на будь-які із представлених нам природою несподіванок. Весь масштаб робіт який нам потрібно виконати, буде здійснено в найкоротший термін. Головне - це те, що ми маємо бути готовими до різних погодних несподіванок, які за прогнозами синоптиків очікуються нас цієї зими», - поставив завдання учасникам наради Г. Ніколенко.
Категорія: ОДА | Додав: nbgrda (15.10.2013)
Переглядів: 493 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: