Вітаю Вас Гість!
Четвер, 16.05.2024, 14:58
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » ОДА

«На Миколаївщині досить активно виконуються соціальні ініціативи Президента у соціальній сфері» - В.Зубанов

«На Миколаївщині досить активно виконуються соціальні ініціативи Президента у соціальній сфері» - В.Зубанов

На зустрічі з журналістами Володимир Зубанов підвів підсумок робочої поїздки до Миколаєва, метою якої було ознайомлення з успішним досвідом Миколаївської області щодо вдосконалення роботи соціальних служб, охоплення соціальними послугами найуразливіших категорій населення. 
 
Радник Президента наголосив на тому, що необхідно розвивати систему соцзахисту і створювати мережу соцпідтримки для людей, які  опинилися у складних життєвих обставинах. Такі заходи відповідають соціальним ініціативам, які сьогодні ставить перед владою Президент України. 
 
Під час перебування у ЧДУ ім. П. Могили Володимир Зубанов  мав змогу відкрито поспілкуватися зі студентами та викладачами, які задали йому ряд питань. Найактуальнішими з них Володимир Іванович вважає питання щодо  можливості підписання угоди про асоціацію з Європейським Союзом. Володимир Зубанов відмітив високий рівень зацікавленості серед студентської молоді до загальнодержавних процесів та вірогідності можливих змін в сфері економічного, соціального та політичного розвитку України. 
 
Перебуваючи з візитом у обласній універсальній науковій бібліотеці імені О.Гмирьова, Володимир Зубанов зустрівся з працівниками бібліотечних закладів міста, з якими обговорив покращення щодо обслуговування читачів, у тому числі надання їм можливості зручно користуватися комп’ютерними послугами. 
 
Також метою зустрічі з працівниками бібліотечних закладів міста була презентація проекту книжкової серії «Україна: історія великого народу». Проект побачив світ завдяки благодійному фонду «Схід-Захід разом», президентом якого є сам Володимир Зубанов. Назва цієї серії книг каже сама за свій зміст -  висвітлення та поглиблення вивчення історії українського народу. 
 
Наступним кроком у знайомстві Володимира Зубанова з життям Миколаївщини був візит до Державного комплексу соціальної реабілітації дітей-інвалідів. Його директор Галина Тазарачева розповіла, як функціонує очолюваний нею заклад та запропонувала радникові Президента на власні очі побачити один з підрозділів комплексу - Центр дитячої ортопедії та реабілітації. Цей підрозділ створено з метою надання кваліфікованої та якісної ортопедичної допомоги дітям-інвалідам з усієї області. Щоденно Центр надає різноманітні послуги близько 100 дітям з обмеженими фізичними можливостями від народження до 18-річного віку. 
 
Підводячи підсумок свого перебування на Миколаївщині, Володимир Зубанов відмітив, що успіх у будь-якій справі залежить від ставлення людей до неї, від результативного партнерського симбіозу влади та громадськості, а також  професійної роботи фахівців. Всім цим параметрам відповідає і Миколаївщина. 
Категорія: ОДА | Додав: nbgrda (22.10.2013)
Переглядів: 440 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: