Вітаю Вас Гість!
Четвер, 16.05.2024, 11:52
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » ОДА

Миколаївська область очікує більше 3 тисяч демобілізованих військовослужбовців

Миколаївська область очікує більше 3 тисяч демобілізованих військовослужбовців

Про це, 17 березня, під час візиту в обласний госпіталь інвалідів війни повідомив голова облдержадміністрації Вадим Меріков. В нашій області розроблена програма реабілітації військовослужбовців-учасників АТО, в рамках якої на базі обласного госпіталю інвалідів війни створений реабілітаційний центр. Керівник області зазначив, що з обласного бюджету планується виділити 576 тисяч гривень на придбання лікарських засобів та медичного обладнання для реабілітаційного центру.

Оглядаючи госпіталь, палати, кабінети фізіотерапії, Вадим Меріков попросив скласти списки всього необхідного. Насамперед, це стосується кабінету психіатра. Кабінет потребує ремонту, а це і установка нових вікон, і придбання необхідних меблів. Вадим Меріков запевнив, що вже цього тижня він зустрінеться з представниками будівельних компаній, благодійниками та волонтерами, для того, щоб спільними зусиллями відремонтувати психологічний кабінет.

Не менш важливо і придбання нового тренажерного обладнання для проведення комплексної реабілітації. За словами члена Ради волонтерів при ОДА Ольги Малярчук, деякі волонтерські організації готові придбати необхідне обладнання.

На сьогоднішній день в госпіталі проходять лікування 5 військовослужбовців-учасників АТО. З бійцями поспілкувався і Вадим Меріков: «Ви - наші Герої. Сьогодні над Миколаївською областю мирне небо, і це – завдяки Вам. Повірте, держава гідно оцінить Вашу службу і вірність присязі». Він зазначив, що для Президента України Петра Порошенка завдання №1 – припинення вогню і збереження цілісності нашої держави. «На дипломатичному рівні Президент робить все для того, щоб припинити військовий конфлікт на сході України, але при цьому зберегти цілісність нашої країни».

Бійці дуже добре відгукувалися про медперсонал і дякували волонтерам за надану допомогу. «Велике спасибі волонтерам, і не тільки за матеріальну допомогу, а й за моральну і психологічну підтримку, яку вони надають на передовій».

Вадим Меріков запевнив, що всі демобілізовані зможуть повернутися на свої колишні робочі місця: «А ті роботодавці, які будуть порушувати законодавство, будуть покарані за всією суворістю Закону».

Вадим Меріков побажав усім якнайшвидшого одужання.

Категорія: ОДА | Додав: nbgrda (18.03.2015)
Переглядів: 316 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: