Вітаю Вас Гість!
Четвер, 16.05.2024, 08:07
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » ОДА

ід час зустрічі радника Президента України Володимира Зубанова з викладачами та студентами ЧДУ імені Петра Могили презентовано проект «Украї

Під час зустрічі радника Президента України Володимира Зубанова з викладачами та студентами ЧДУ імені Петра Могили презентовано проект «Україна: Історія великого народу» та обговорено важливі питання соціально-економічного розвитку держави

16 жовтня в Миколаївській області з робочою поїздкою перебував радник Президента України Володимир Зубанов.
 
Він завітав до ЧДУ імені Петра Могили, де провів зустріч з викладачами та студентами. У ході зустрічі презентовано загальнонаціональний патріотичний проект «Україна: Історія великого народу», який був започатковано 8 років тому.  
 
В рамках проекту «Україна: Історія великого народу» видано серію історичних довідників, створено картини, які відображають історичні події.
 
Основними цілями проекту «Україна: Історія великого народу» є популяризація вивчення історії народу України; формування національної самосвідомості українців; виховання любові до вітчизняної історії, її видатних людей; шанобливе ставлення до пам'яток історії, архітектури, культури; виховання поваги до історичного минулого свого народу; виховання патріотичних почуттів; розкриття всіх сторінок великої історії нашої держави — України.
 
Проект реалізовується за кількома напрямками. Друк книжок — «Історія України у картинах», «Україна: хронологія розвитку», «Україна — Європа: хронологія розвитку», «Україна: від Трипілля до сучасності», «Україна і світ», антологія української поезії. У музичному напрямку це постановка балету Національного академічного театру опери та балету України ім. Т. Шевченка на тему заснування міста Києва під назвою «Володар Борисфену».
Авторами книг є фахівці Інституту історії України НАНУ та Інституту археології НАН України. 
 
Цікаво те, що проект «Україна: Історія великого народу» має власну символіку, розроблену в результаті детальних обговорень у різних регіонах країни. «Символіка свідчить про те, яка багата в нас історія та скільки ми всі насправді маємо спільного», - переконаний Володимир Зубанов.
 
Під час обговорення важливих питань соціально-економічного розвитку держави, Володимир Олександрович наголосив, що пріоритетним завданням всіх гілок влади є виконання поставлених завдань Президента України В.Ф. Януковича та реалізація ряду програм, які направлені на активізацію розвитку економіки держави, підвищення соціальних стандартів та рівня добробуту громадян, збільшенню кількості робочих місць, забезпечення та 100% охоплення соціальними послугами найуразливіших категорій населення та надання їм вчасної підтримки.
 
В. Зубанов окремо зупинився на питаннях євроінтеграції України, яка має на меті підвищення якості життя громадян до європейських стандартів, спрощення візового режиму між Україною та Європейським Союзом, розвитку ефективних і взаємовигідних торгово-економічних відносин та ін.
Категорія: ОДА | Додав: nbgrda (22.10.2013)
Переглядів: 427 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: