Вітаю Вас Гість!
Четвер, 16.05.2024, 04:11
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » ОДА

Громада чекає від правоохоронних органів розслідувань корупційних дій посадових осіб

Вадим Меріков: Громада чекає від правоохоронних органів результатів розслідувань корупційних дій посадових осіб

 Голова облдержадміністрації Вадим Меріков звернувся до прокуратури, СБУ, МВС з проханням розслідувати корупційні дії посадових осіб в Миколаївській області за період з 2010 по 2014 рік. Про це він сказав  23 березня, під час наради з керівниками правоохоронних органів області.

«Я підготував і направив звернення по ряду питань, що стосуються дій колишнього керівництва області та посадових осіб у період з 2010 по 2014 рік. Це - проведення тендерів, розтрата бюджетних коштів, відведення землі на територіях лісового фонду, та фіктивне використання земельного фонду під незаконний видобуток піску, продаж комунального та державного майна, розгін і побиття людей на Євромайдані  в Миколаєві, вивіз «тітушек» на антимайдан, проведення виборів на 132 окрузі, корупційні схеми », - зазначив він.

Вадим Меріков впевнений, що для скоординованої роботи потрібно створити комісію, до якої увійшли б представники МВС, СБУ та прокуратури.

«Я впевнений, що створення такої комісії зможе привести до реальних результатів. Це дуже важливо, адже, на жаль, досі жоден чиновник за свої незаконні дії в період правління «злочинного режиму» не поніс покарання. Тому сьогодні вся миколаївська громада чекає від правоохоронних органів результатів розслідувань», - заявив Вадим Меріков.

Категорія: ОДА | Додав: nbgrda (24.03.2015)
Переглядів: 390 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: