Вітаю Вас Гість!
Четвер, 16.05.2024, 11:07
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » ОДА

Геннадій Ніколенко провів засідання оперативного штабу з питань сталого проходження нового опалювального сезону

Геннадій Ніколенко провів засідання оперативного штабу з питань сталого проходження нового опалювального сезону

У м. Очаків уся соціальна сфера опалюється 100% и протягом доби в 2-х проблемних відомчих багатоквартирних будинках та в декількох ОСББ буде також підключено опалення, в м. Первомайську до 14:00 сьогоднішнього дня буде ліквідовано порив та запущено опалення в 8-ми багатоквартирних будинках, м. Вознесенськ повністю приступило до опалювального сезону.
 
Про це 8 жовтня під час засідання оперативного штабу з питань сталого проходження опалювального сезону Геннадія Ніколенка повідомили представники місцевих органів влади міст та районів області.
 
Кожен голова райдержадміністрації та міськвиконкому доповідав першому заступнику голови ОДА про ті проблемні питання, над якими вони зараз  працюють, або які вже усунені при підготовці до нового опалювального сезону.
 
Так, заступник Миколаївського міського голови Валентин Гайдаржи доповів, що на ПАТ «Миколаївська ТЕЦ» є декілька поривів на яких відпрацьовують аварійні бригади теплогенеруючого підприємства. За його словами, жителі  мікрорайонів, де відбулися пориви, зокрема це вул. Крилова,  попереджені про те, що ведуться аварійно-відновлювальні роботи і тому тепло буде подаватися після усунення наслідків пориву.
 
Як зазначив Геннадій Ніколенко, головне завдання, що ставиться Урядом і Президентом України у цьому опалювальному періоді – це його стале проходження.
 
«Житлово-комунальна сфера є однією з найбільш проблемних в усіх регіонах нашої держави, особливо в осінньо-зимовий період. Є декілька ключових питань, які потрібно тримати керівникам міст та районів на постійному власному  контролі – це стан житлово-комунального господарства, ремонт та утримання доріг, безперебійне проходження опалювального періоду, виконання бюджету та забезпеченість усім необхідним соціальної сфери. Це ті базові питання, з якими щодня стикається переважна більшість жителів наших населених пунктів області і тому вони потребують системної роботи в першу чергу керівника», - відмітив перший заступник голови ОДА.
 
По завершенню засідання штабу Г, Ніколенко надав ряд доручень керівникам місцевих органів влади, зокрема звернути особливу увагу на забезпеченість паливно-мастильними матеріалами, які є вкрай необхідними під час проведення зимових робіт, особливо по утриманню дорожнього покриття.
Категорія: ОДА | Додав: nbgrda (14.10.2013)
Переглядів: 457 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: