Вітаю Вас Гість!
Четвер, 16.05.2024, 10:16
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » ОДА

Геннадій Ніколенко про важливість ремонту доріг місцевого значення за рахунок власних ресурсів районів

Геннадій Ніколенко про важливість ремонту доріг місцевого значення за рахунок власних ресурсів районів

В рамках виконання розпорядження голови ОДА № 27-р Про організацію і проведення дорожніх робіт у населених пунктах Миколаївської області на сьогоднішній день проведено поточний ремонт більш ніж 200 км. місцевих доріг та майже 90 тис. кв. м. ямкового ремонту на загальну суму більш ніж 2,2 млн. грн.
Про це 8 жовтня під час робочої наради з питань ремонту доріг зазначив начальник управління інфраструктури ОГА Едуард Волошинович.
 
За його словами, у квітні-травні поточного року найбільш активними та передовими районами по виконанню цього розпорядження були Жовтневий, Вознесенський та Веселинівський райони. Після розгляду даного питання на засіданні колегії облдержадміністрації в роботу  включилися такі райони як Очаківський, Первомайський, Кривоозерський, Березнегуватський, Баштанський та ін. 
 
Підводячи підсумки виконання ремонтних робіт на дорогах місцевого значення Геннадій Ніколенко, окрім передового досвіду Жовтневого району, також відмітив Очаківський та Снігурівський райони. Зокрема, за рахунок коштів спонсорів, фермерів  та місцевих ресурсів Снігурівського району було забезпечено проїзд по дуже важливому для місцевих жителів   напрямку  – це дорога Снігурівка – Херсон.
 
«Ми неодноразово наголошували на тому, що ремонт доріг у білому варіанті за рахунок власних ресурсів районів – це не дорога 1-ї категорії, але по такому дорожньому покриттю можна проїхати легковому автомобілю, автобусу, швидкій допомозі та пройти без багнюки місцевим жителям. Саме на це звертає особливу увагу Президент України та обласне керівництво… Практика показала, що такий ремонт доріг підтримують самі жителі населених пунктів, а це для нас  є головним критерієм  ефективності тієї чи іншої роботи», - відмітив представник обласної влади. 
 
Він також наголосив, що наступного року роботи по виконанню цього розпорядження будуть продовжені і вже сьогодні місцевому керівництву потрібно визначатися із тими ділянками доріг, що першочергово потребують ремонту.
Категорія: ОДА | Додав: nbgrda (14.10.2013)
Переглядів: 410 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: