Вітаю Вас Гість!
Середа, 08.05.2024, 16:51
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » РДА

В район повернулись демобілізовані бійці

В  район повернулись  демобілізовані бійці, які призивались до війська торік в рамках першої хвилі мобілізації

    В рамках  проведення заходів демобілізації, на Новобужжя, вже повернулися 83 військовослужбовців, з низ  мають статус учасника АТО 16 осіб, а саме: Пазюк Володимир,Семеній Юрій,Павлов Олександр.Кравченко Сергій,Підан Сергій,Сухоруков Сергій,Сухий Едуард,Панський Юрій,Шевцов Олександр,Пазюк Олександр, Мазепа Сергій,  Мирка  Петро, Колісник Микола. Голембовський Сергій, Зійбер Юрій, Дичук Олексій. Це захисники Батьківщини, які були призвані на військову службу під час мобілізації на особливий період та поповнили ряди українського війська в рамках першої хвилі мобілізації.

Відповідно до Указу Президента від 14 січня поточного року «Про часткову мобілізацію», під час демобілізації у період з 18 березня по 1 травня 2015 року підлягають звільненню 35 тисяч 300 військовослужбовців, які призивались до війська торік в рамках першої хвилі мобілізації .

Голова  райдержадміністрації Сергій Іванов та голова районної ради  Юрій Бондар  тепло зустріли  земляків та привітали з поверненням.

  Відповідаючи на питання керівників району хлопці розповіли,як з боєм виходили з оточення, втрачали товаришів, проте залишались вірними своєму обов’язку. Хлопцям випала нелегка доля – через складну військово-політичну ситуацію вони, одними з перших прийняли на себе удар російсько-терористичних військ, відчували, особливо на початку військових дій, гострий брак амуніції та матеріально-технічного оснащення.

   Вітаючи бійців із поверненням додому,голова  райдержадміністрації Сергій Іванов наголосив, що « одним із пріоритетів районної виконавчої влади є всебічне сприяння соціально-психологічній адаптації учасників АТО до мирного життя, вирішенню питань працевлаштування, медичного обслуговування, виділення житла, відведення земельних ділянок.»

   Очільники району запевнили, що  вони завжди готові надати  допомогу  у вирішенні різних питань  демобілізованих.

Категорія: РДА | Додав: nbgrda (09.04.2015)
Переглядів: 532 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: