Вітаю Вас Гість!
Субота, 27.04.2024, 00:49
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » РДА

Сергій Іванов відвідав пораненого учасника АТО у госпіталі

Сергій Іванов  відвідав пораненого військовослужбовця – учасника АТО у госпіталі у місті Ірпінь

Кожного дня  з  хвилюванням дивимось теленовини і надіємось, що у повідомленні із зони АТО не буде сказано про загиблих і поранених. і дякуємо Богові, що береже наших земляків.

Та  от  в  район  прийшла  тривожна звістка: боєць Сергій Нікітін  , житель села ганнівки баратівської сільської ради важко  поранений,  у  нього серйозно пошкоджені рука і нога.

   Голова райдержадміністрації Сергій  іванов відразу зв’язався з його рідними – і вже у вихідні намітив  поїздку в  м. ірпінь, у військовий шпиталь. Тим часом дуже оперативно трудові колективи  райцентру  зібрали  кошти, щоб забезпечити найкраще лікування і врятувати поранену ногу. Відразу відгукнулись з допомогою працівники дитячого реабілітаційного центру,  КП  «Водопровідні  мережі», Територіального центру, видавництва, центру зайнятості, управління юстиції, райлікарні, фінуправління, управління соцзахисту, Пенсійного фонду, держземагентства  і  казначейства,  райдержадміністрації.

    Зробив  особистий  внесок  Сергій іванов, а коли після районної наради начальник УСЗН оголосила присутнім про збір коштів для пораненого, допомогу надали  і сільські голови та  керівники сільгосппідприємств.

   Голова райдержадміністрації Сергій іванов разом з мамою бійця Мілою іванівною і старшою донькою Настею уже побували в шпиталі, де лікується Сергій Нікітін. Якраз у той день хірурги «чаклували» над його ногою. Вони повідомили, що операція пройшла  нормально  і  треба надіятись, що все буде добре. Очільник району  подякував земляку за  гідне виконання військового обов’язку  та побажав скорішого одужання і повернення  в родину.

 Новобужани щиро бажають Сергію одужання,  а  всім  –  якнайшвидшого повного миру

Категорія: РДА | Додав: nbgrda (19.05.2015)
Переглядів: 491 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: