Вітаю Вас Гість!
Субота, 27.04.2024, 01:18
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » РДА

При відзначенні Дня Перемоги головне - оточити турботою та увагою ветеранів

При відзначенні Дня Перемоги головне - оточити турботою та увагою ветеранів

    На цьому наголосив заступник голови райдержадміністрації  Михайло Петраковський під час  наради з питань підготовки до відзначення 70-ї річниці перемоги над нацизмом у Європі та 70-ї річниці завершення Другої світової війни.

     Звертаючись до членів оргкомітету , посадовець наголосив, що відзначення цьогорічних пам’ятних дат має пройти без зайвої помпезності, а з акцентом на вшанування конкретних людей.

- Ветерани стояли за мир, за наше майбутнє. Своєю мужністю та незламністю вони вибороли перемогу в Другій світовій війні, тому пам’ять про їх подвиг має бути вічна. Потрібно враховувати, що зараз це передусім літні люди, тому не треба влаштовувати масові паради, зважайте на стан здоров’я наших героїв. Оточити турботою та увагою – ось що ми маємо зробити перш за все, - зазначив Михайло Петраковський.   

- Протягом 2013-2014 років була проведена паспортизація реальних потреб ветеранів, тому ви добре знаєте, над чим потрібно працювати. Прошу з великою увагою та відповідальністю поставитися до задоволення потреб ветеранів, залучити спонсорів, щоб жоден із героїв війни не залишився осторонь. Особлива увага має бути приділена ветеранам - повідомив заступник голови РДА.

Традиційним заходом до Дня Перемоги залишається  вшанування ветеранів війни та нинішніх захисників Вітчизни. Святкові заходи у Новому Бузі заплановані на 8 та 9 травня. У ці дні на Братському кладовищі та біля  Обеліску Слави відбудуться традиційні урочисті мітинги та покладання квітів до меморіальних комплексів.

За результатами оргкомітету доручено уточнити списки ветеранів війни, розробити плани заходів святкування Дня Перемоги 8 та 9 травня, унеможливити проведення з 5 по 9 травня заходів політичного спрямування.

Крім того, доручено провести обстеження матеріально-побутових умов ветеранів війни, членів сімей загиблих, у тому учасників АТО, з метою виявлення їх потреб у соціальних послугах, забезпечити їх надання із залученням громадських, релігійних та благодійних організацій.

Категорія: РДА | Додав: nbgrda (15.04.2015)
Переглядів: 451 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: