Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 26.04.2024, 19:00
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » РДА

70-річчя Перемоги над нацизмом у Європі

Ново бузький район відзначив 70-річчя Перемоги над нацизмом у Європі

9 травня до Дня Перемоги  ново бужани вшанували пам’ять  героїв – визволителів.

    Голова райдержадміністрації Сергій Іванов , голова районної ради Юрій Бондар, міський голова Володимир Ночовський, учнівська, студентська молодь, ветерани, громадськість взяли участь у   мітингу та покладанні квітів  на Братському кладовищі. Протоієрей Ігор  провів Панахиду по загиблим визволителям  міста.

 Також керівники району та громадськість  поклали квіти до Обеліску Слави, взяли участь у мітингу – концерті  присвяченому Дню Перемоги.

«9 травня – ми вшануємо ветеранів, які 70 років тому вибороли Перемогу над нацизмом у Європі,»– зауважив голова райдержадміністрації.  

«Вічна пам’ять загиблим у боротьбі за мир в усьому світі. Слава Героям, які пройшли крізь полум’я боїв і пекло концтаборів, вистояли у тій страшній війні проти людства, відбудували країну в повоєнні часи. Нині наша держава знову переживає важкі часи і наші хлопці мужньо захищають її від посягань
ворога», – сказав посадовець.

«Ваш бойовий, ратний подвиг та звитяга викарбовані золотими літерами в окопах української історії. Відтак, скільки б не пройшло часу ми завжди будемо відзначати свято Перемоги. Страшною трагедією для українців була Друга світова війна. І саме спільними зусиллями об’єднані нації змогли зупинити агресора. Адже, той, хто захищає свою землю, завжди перемагає, і це є запорукою неминучості нашої перемоги сьогодні. Отож, бажаємо вам та вашим рідним міцного здоров’я, добра й благополуччя. І головне, щоб в українських домівках завжди панував мир, спокій та достаток»,-  відмітив у своєму виступі голова районної ради Юрій Бондар.

 

«Ми низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю загиблих  за те, що нехтуючи смертю, ціною власного життя вони разом із солдатами антигітлерівської коаліції врятували від фашистського рабства країни поневоленої Європи. А сьогодні підступний ворог знову посягнув на соборність і незалежність нашої держави. І в наш час, як і тоді, на захист рідної України стають справжні герої. Маю надію, що завдяки їхній мужності, хоробрості, самопожертві та нашій єдності, перемога буде знову за нами», -  запевнив районний військовий комісар Микола Первий.

 З особливою теплотою слухали присутні виступи військовослужбовців, демобілізованих – учасників АТО, які у своїх виступах  дякували ветеранам за  мирне життя,волонтерам за підтримку, обіцяли захистити рідну землю та побажали скорішого завершення  цієї неоголошеної війни.

Категорія: РДА | Додав: nbgrda (12.05.2015)
Переглядів: 427 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: