Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 26.04.2024, 18:26
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » ОДА

Вадим Меріков вручив військовослужбовцям свідоцтва про право власності на земельні ділянки

Вадим Меріков вручив військовослужбовцям свідоцтва про право власності на земельні ділянки

     19 квітня, голова облдержадміністрації Вадим Меріков вручив 19 військовослужбовцям  свідоцтва про право власності на земельні ділянки.

«Саме на таких людях, як ви, покладена дуже велика відповідальність, ви робите все для того, щоб був мир та спокій. Щиро вдячний вам за героїзм,  мужність, подвиги, які ви робите, захищаючи Україну. Сьогодні Президент України робить все для того, щоб наша армія була сильною, і був мир в Україні. Ми переможемо, тому що правда – за нами», – зазначив Вадим Меріков.

Керівник області впевнений, що оформлення документів на землю – це один з головних напрямів допомоги обласної влади спільно з волонтерами та представниками бізнесу – військовослужбовцям-Героям. «Ми взяли на себе відповідальність як по виділенню, так і по виготовленню проектів земельних ділянок», – розповів Вадим Меріков.

В свою чергу, представники волонтерської організації «Перевізник» Руслан Пересунько розповів, що надійшло більше 80 заяв, вже після свят свідоцтва на право власності отримають ще 26 військовослужбовців. Крім того, представники бізнесу взяли на себе витрати по оформленню необхідних документів. «Пам’ятайте – Ви для нас Герої. Поки ви бороните нашу незалежність та суверенітет, ми робимо все, що вам було трішки комфортніше та краще», – азначив  Руслан Пересунько.

Військовослужбовець Олег Серенбицький подякував за підтримку та зазначив, що від часу подання заяви до отримання свідоцтво пройшло не більше 1,5 місяця. Олег отримав 2 га землі у Миколаївському районі  і планує засіяти її, а частину віддати в оренду фермерам.

За словами першого заступника начальника Головного управління Держземагенства в Миколаївській області Олексія Радика, в Миколаївській області більше 2,6 тисяч військовослужбовців – учасників АТО звернулися за отриманням земельних ділянок.

Вадим Меріков доручив якомога оперативніше оформляти та видавати військовослужбовцям свідоцтва про  право власності на земельні ділянки.  А також подякував представникам бізнесу, які відгукнулися і допомогли з оформлення документів.

Крім того, він повідомив, що для всіх демобілізованих та їх сімей працює «гаряча лінія» при облдержадміністрації. З будь-яких питань демобілізовані можуть телефонувати цілодобово за номер (0512) 37-70-22. Також в області розроблено комплексу програму для демобілізованих. Над документом працювали спеціалісти та психологи. «Нам дуже важливо, щоб кожен отримав як психологічну,  так і фізіологічну допомогу. Ми завжди поруч, ми готові реагувати на всі повідомлення, і юридично, і соціально вирішувати ваші питання. Я особисто проводжу зустрічі з усіма хлопцями, які звертаються. Розуміємо, скільки різних труднощів ляже на ваші плечі в цивільному житті», – відзначив Вадим Меріков. Він закликав військовослужбовців приєднуватися до громадських організацій військових, для того, щоб вони мали змогу захищати та відстоювати свої права.

Категорія: ОДА | Додав: nbgrda (16.04.2015)
Переглядів: 490 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: