Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 26.04.2024, 06:33
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » ОДА

Коли ми об 39єднані однією думкою, однією ідеєю - ми сильні

Вадим Меріков: Коли ми об'єднані однією думкою, однією ідеєю - ми сильні

 

        Голова облдержадміністрації Вадим Меріков зустрівся з керівниками християнських релігійних організацій області.

«Мені дуже приємно зустрітися з вами напередодні Великих Великодніх свят. Ви робите свій внесок у велику спільну справу – мир в Україні. Багато священиків, представників церков їздять на схід України, зустрічаються з військовослужбовцями, допомагають їм духовно і гуманітарними вантажами. Коли представники церкви не стоять осторонь проблем суспільства і держави, це заслуговує великої поваги», – зазначив Вадим Меріков.

Керівник області розповів про соціально-економічну ситуацію в регіоні, про волонтерський рух, який активно розвивається на території нашої області. Волонтери допомагають військовослужбовцям та їхнім родинам, вимушеним переселенцям і мирним жителям Донецької та Луганської областей.

Вадим Меріков зазначив, що сьогодні важлива підтримка сім'ям військовослужбовців, що загинули в ході бойових дій. З обласного бюджету виділяються кошти для дітей, чиї батьки загинули в зоні бойових дій. Крім того, з благодійного фонду 70 сімей отримали по 50 тисяч гривень матеріальної допомоги.

«Спілкуючись з цими людьми, я розумію, що для них важлива не тільки підтримка населення, але важливо і просте людське спілкування. Вони проходять в храми, беруть участь у заходах, мітингах, і мають відчувати підтримку і повагу суспільства. Ви знаєте, що антиукраїнські настрої призводять тільки до агресії, руйнування держави та державності. Сьогодні дуже важливою є консолідація всього суспільства - заради миру в країні і в нашій області. Кожен з нас молиться за мир в Україні. Коли ми об'єднані однією думкою, однією ідеєю – ми сильні, і тільки так можливо досягти результату. Незалежно від того, якою мовою розмовляємо, до якої політичної сили ми ставимося, в який храм, церкву ходимо», – сказав Вадим Меріков.

У ході зустрічі керівники християнських релігійних організацій області розповіли про свою діяльність та наявні проблеми і запропонували зробити такі зустрічі з керівництвом області регулярними. Крім того релігійні діячі запропонували провести спільну молитву за мир в Україні, в якій могли б взяти участь усі церкви.

«Це наша першу зустріч, і для мене дуже важливо чути вас, знати, які є проблеми в нашій області, і разом знайти шляхи їх вирішення. Дякуємо за ваші мудрі слова. Я готовий до конструктивної роботи, за результатами нашої зустрічі буде розроблено концепцію співпраці з християнськими релігійними організаціями. І вже на наступній зустрічі зможемо розглянути ряд важливих питань», – зазначив голова облдержадміністрації

Категорія: ОДА | Додав: nbgrda (07.04.2015)
Переглядів: 487 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: