Вітаю Вас Гість!
Середа, 24.04.2024, 04:31
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » РДА

"Жоден ветеран не залишиться поза увагою",- голова РДА

 «Жоден ветеран не залишиться поза увагою», - голова райдержадміністрації

Сергій Іванов доручив міському, сільським головам, керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації особисто привітати ветеранів з Днем Перемоги  

«Ми маємо подякувати всім, хто визволив Європу від нацизму. Це – наш святий обов'язок. Напередодні свята зустріньтеся з ветеранами і привітайте їх зі святом Перемоги», – зауважив у ході апаратної наради Сергій Іванов.

Відзначення в районі  пам’ятних днів 8 – 9 травня передбачає для представників влади зустрічі із ветеранами війни, учасниками українського визвольного руху часів Другої світової війни, жертвами нацистських переслідувань і учасниками АТО. Також він вказав, що символ вшанування жертв війни – квітка маку, яку Україна використовуватиме разом з іншими країнами світу, потребує толерантної популяризації.

- Ми повинні з терпінням пояснювати, що символ вшанування жертв війни – червоний мак. І нічого нового для України у цьому символі немає, він присутній і у вітчизняному фольклорі, і в літературі. І ніколи георгіївська стрічка не була символом Перемоги, ані після 1945-го року, ані під час існування Радянського Союзу, такою роллю її наділили в останні роки.

У той же час очільник району попросив з великою повагою ставитись до ветеранів, які виховувалися в інші часи, на інших принципах і символах. "Вони – люди мудрі, досвідчені, тому самі визначаться, що одягнути і як себе поводити. Наше основне завдання – оточити їх увагою, – зазначив Сергій Іванов.

За словами очільника району, на соціальні виплати для ветеранів і учасників Другої світової війни у переддень 9 Травня Уряд виділив відповідні кошти. «Вимагаю, щоб до 9 травня кожен ветеран отримав передбачені державою кошти – одноразову грошову допомогу. У місті та  кожному  селі потрібно достойно провести свята та вшанувати наших героїв".

Також голова райдержадміністрації звернув увагу і на питання безпеки під час свят. Зокрема, він звернувся до представників правоохоронних органів з проханням провести профілактичні заходи та посилити роботу своїх служб під час масових святкових зібрань, а також у місцях масового скупчення людей, щоб уникнути спроб дестабілізувати ситуацію в нашому районі.

Категорія: РДА | Додав: nbgrda (06.05.2015)
Переглядів: 438 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: