Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 19.04.2024, 07:53
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » РДА

Завершення ямкових ремонтів на дорогах

Вадим Меріков доручив завершити ямкові ремонти на дорогах до Великодніх свят

 

Голова облдержадміністрації Вадим Меріков доручив до Великодніх свят провести ямковий ремонт на трасі Р-06 на ділянці «Миколаїв-Нова Одеса». Також дорожники повинні встигнути привести до ладу проспект Героїв Сталінграду і вулицю Пушкінську. Такі завдання він поставив перед дорожниками під час сьогоднішньої наради.

Вадим Меріков повідомив, що доручення щодо виконання ямкового ремонту Варварівського і Інгульського мостів Службою автомобільних доріг у Миколаївській області виконані. «Ямкові ремонтні роботи виконані із залученням підрядників, які взяли на себе відповідні зобов'язання. Ямковий ремонт – це не капітальний ремонт. Капітальний ремонт буде проводитися на цих двох об'єктах в травні».

Він повідомив, що в суботу відбулася нарада з першим заступником Міністра інфраструктури України, під час якого обговорили проблемні питання інфраструктури Миколаївської області.

«Важливе питання – це дороги Миколаївської області, які знаходяться в критичному стані. Я отримав підтвердження про фінансування та капітальний ремонт 3-х напрямків: дорога Р-06, «Миколаїв-Казанка» і «Миколаїв-Кіровоград». Як тільки будуть дозволяти температурні умови, я сподіваюся, що з державного бюджету будуть спрямовані кошти для ремонту і капітального будівництва цих доріг», – повідомив голова облдержадміністрації.

Вадим Меріков зазначив, що через катастрофічний стану дороги Р-06 на ділянці «Миколаїв-Нова Одеса», автомобілісти змушені їздити через Одесу. «Тому ставлю завдання - до Великодніх свят ділянку від Миколаєва до Нової Одеси привести до ладу, виконати ямковий ремонт, прибрати« пагорби», щоб знизити аварійність, і транспорт міг пересуватися без проблем. Що стосується міста Миколаєва, до свят ямковий ремонт потрібно виконати по проспекту Героїв Сталінграда та вулиці Пушкінській».

Начальник служби автомобільних доріг у Миколаївській області Валерій Блошенко поінформував, що на Варварівському мосту зроблені фрезерувальні роботи. При настанні відповідного температурного режиму будуть проведені роботи з нанесення вирівнюючого дорожнього покриття. Також зараз проводяться консультації з лабораторією з підбору верхнього шару.

«На Інгульському мосту в п'ятницю був завершений ямковий ремонт. Через проблеми в результаті опадів і руху великовантажного транспорту з'явилося лущення, і виникли нові ями. Це нові ділянки, а не ті, на яких виконувався ремонт. За цими двома мостами належний стан буде підтримуватися, і вживатимуться заходи щодо запобігання розвитку ямковості. На першому етапі буде завершено ремонт по вулиці Пушкінській від Інгульського мосту до Великої Морської. Після цього, роботи будуть перенесені на проспект Героїв Сталінграда», – зазначив Валерій Блошенко.

За словами Валерія Блошенко, з урахуванням погодних умов будуть вибиратися періоди, під час яких будуть проводитися ремонтні роботи. Він повідомив, що дорожники вже приступили до ремонтних робіт на трасі Р-06 «Ульянівка-Миколаїв» та М-14 по Херсонському напрямку. Валерій Блошенко зазначив, що якщо погода не підведе - вдасться вкластися в поставлені терміни. За його словами, головна проблема - це заборгованість по заробітній платі.

Вадим Мерков зазначив, що тримає це питання на особистому контролі, і додатково звернеться в профільне Міністерство і до керівництва Укравтодору.

У свою чергу, Миколаївський міський голова Юрій Гранатуров повідомив, що по вулиці Московській ремонтні роботи виконують працівники Миколаївської ТЕЦ. Якість таких робіт залишає бажати кращого, адже виконуються вони без дотримання будь-яких технологій. Тому він звернувся з проханням до керівника області звернути увагу керівників таких підприємств як Миколаївська ТЕЦ і ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» і проводити ремонтні роботи на вулицях міста з дотриманням усіх технологій.

Категорія: РДА | Додав: nbgrda (31.03.2015)
Переглядів: 427 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: