Вітаю Вас Гість!
Четвер, 28.03.2024, 20:21
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » РДА

У Новому Бузі урочисто відкрито пункт доочищення води

У Новому Бузі урочисто відкрито пункт доочищення води

    Комунальне підприємство «Водопровідні мережі» облаштувало приміщення пункту доочищення та розливу питної води, де встановлено обладнання ЕКО-СОФТ, що призначене для підготовки фізіологічно збалансованої питної води.

 Участь в урочистому відкритті  пункту доочищення питної води взяли голова райдержадміністрації Сергій Іванов та  голова районної ради  Юрій Бондар. Керівники району відмітили  високий рівень модернізації обладнання та запросили ново бужан та гостей купувати очищену воду.

 Керівник КП «Водопровідні мережі»  Віктор  Майстренко  відмітив , що «в установці реалізовано декілька стадій очищення, що забезпечує отримання  питної  води  високої  якості. Застосовані стадії дозволяють реалізувати наступну технологію.

На першій стадії вода подається на механічний фільтр для видалення нероз-чинних домішків.На  другій  –  у  воду  дозувальним пристроєм  з  автоматичною  насосною станцією додається гіпохлорит для знезараження.На третій – вода автоматичною на-сосною станцією подається на вугільний фільтр для видалення органічних з’єднань та хлору.На четвертій – підготовлена вода подається на стадію видалення розчиннихдомішків. Зворотньоосмотична мембрана дозволяє практично повністю знизитимінералізацію води і видалити з неї тяжкі та кольорові метали.На п’ятій стадії очищена здорова вода автоматичною насосною станцією додається мінеральна суміш , яка дозволяєотримати  питну  воду  з  фізіологічно збалансованим складом. На шостій стадії питна вода збирається у накопичувальному баку, в якому організована її постійна циркуляція через ультрафіолетову лампу. Ультрафіолетові промені попереджують застій води в баку та забезпечують її мікробіологічну стабільність. На сьомій стадії за допомогою насосної  станції  питна  вода  подається споживачу через фільтр з активованим вугіллям,  який  дозволяє  покращити смакові якості очищеної води.

Категорія: РДА | Додав: nbgrda (28.04.2015)
Переглядів: 378 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: