Вітаю Вас Гість!
Середа, 24.04.2024, 11:15
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » РДА

Сергій Іванов "Пріоритетні питання - наповнення районного бюджету та підтримка учасників АТО"

Сергій Іванов « Пріоритетні питання – наповнення районного бюджету та підтримка учасників АТО»

Відкривши апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів РДА та районних служб,голова райдержадміністрації  Сергій  іванов  найперше  подякував  (від  імені адресата) усім, хто проявив небайдужість і відгукнувся на прохання влади допомогти коштами на лікування пораненого бійця – учасника АТО  Сергія  Нікітіна.  Сергій Вікторович повідомив, що три-ває підготовка до відправлення ще однієї автівки для потреб армії. Голова  рдА вніс пропозиціюдати назву площі, яку в районі здавна називають центральною, – Соборна.

  На  28  травня  заплановано  проведення  сесії райради, тож голова районної ради Ю.рій Бондарговорив про необхідність внести на розгляд профільних комісій матеріали з питань, які плануютьвинести на сесію. Юрій Михайлович говорив про необхідність дотримання чітких термінів при розгляді звернень громадян та надання об’єктивних відповідей  заявникам.  Наближається  день  захисту дітей, тому голова райради наголосив на необхідності упорядкування дитячого містечка,щоб малеча та її батьки могли комфортно проводити час.

   Одне  з  нагальних  завдань,  над  яким  працюють всі служби – це наповнення районного бюджету, бо ж від цього залежить життєдіяльність району. Велика увага на районному рівні приділяється учасникам АТО: це і проведення медоглядів, реабілітаційні заходи, виділення земельних ділянок, матеріальна  підтримка,  пільгове  забезпечення, працевлаштування.

  В  районному  центрі  зайнятості  оперативно вирішують питання працевлаштування, особливо якщо це стосується неповнолітніх. Спеціалісти управління соцзахисту населення опрацьовують заяви та декларації громадян задля нарахування субсидій.

   Нещодавно в центрі міста відкрили бювет питної води. Як повідомив директор кП«Водопровіднімережі» М.В. Майстренко, новобужани активно її купують, що свідчить про якість продукту, незамінного для людини.

   Якраз сьогодні проводиться Єдиний день інформування населення щодо об’єднання територіальних громад. Це питання є досить актуальним і має потребу в широкій роз’яснювальній роботі серед громадськості.

Категорія: РДА | Додав: nbgrda (19.05.2015)
Переглядів: 478 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: