Вітаю Вас Гість!
Четвер, 25.04.2024, 12:40
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » РДА

Роз'яснювати людям зміст реформ

Роз'яснювати людям зміст реформ

Голова райдержадміністрації Сергій Іванов провів нараду ,в ході якої повідомив про кадрове призначення: О.П. Нагорну затверджено начальником управління соціального захисту населення. Голова РДА акцентував на основних моментах конституційної реформи та реформи з децентралізації влади, зазначивши, що має бути достатня роз’яснювальна робота серед громадян, зустрічі в трудових колективах. На сторінках райгазети три ватиме широка інформаційно- роз’яснювальна робота з питань децентралізації влади та об’єднання територіальних громад за участю районного та міського керівництва, очільників сільських рад, депутатів різних рівнів, членів виконкомів, керівників трудових колективів, висвітлюватимуться думки та пропозиції пересічних громадян. Про особливості реформування у підпорядкованих галузях говорили, наголошуючи на найважливішому.В районі вчасно виплачують зарплати і пенсії, різні види допо мог, приймають заяви щодо нарахування субсидій, консультують учасників АТО з різних питань, зокрема, залучають їх до участі в громадських роботах.

  Сергій  Іванов наголосив на необхідності створення своєрідної бази даних по безгосподарських будівлях, які можна було б запропонувати де мобілізованим учасникам АТО.

Як стало відомо, з 1 липня по Україні діятимуть 100 консуль­ тативних центрів з надання без- оплатної вторинної правової допомоги. На нараді торкнулися й давньої проблеми: проїзду транспортом парковими зонами всупереч встановленим знакам і здоровому глузду. Під час обговорення цього питання присутні пропонували, щоб працівники ДАІ та КП «Правопорядок» активніше відслідковували порушників, фіксували усі факти на фото, які потім слід би розмістити в райгазеті. Можливо, це стало б пересторогою для водіїв.

Категорія: РДА | Додав: nbgrda (05.07.2015)
Переглядів: 498 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: