Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 29.03.2024, 13:36
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » РДА

район готується відзначити 70-у річницю Перемоги над нацизмом


Район готується відзначити 70-у річницю Перемоги над нацизмом

У ході засідання організаційного комітету заступник голови райдержадміністрації Михайло Петраковський та члени оргкомітету обговорили план заходів щодо відзначення на Новобужжі  Дня пам'яті і примирення та Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні  

«Цьогоріч урочистості з нагоди пам’ятної для українського народу дати – 70 річниці Перемоги у найкровопролитнішій в історії людства війні – проходитимуть у непростий для країни час. В умовах підвищеної терористичної загрози, найперше, маємо подбати про безпеку людей, аби 8 та 9 Травня провести гідно та мирно», – наголосив  Михайло Петраковський.

У День пам'яті та примирення 8 Травня представники влади та громадськості покладуть квіти до братських могил у Вірчиній балці, відвідають ветеранів у філії обласного госпіталю та  увечері візьмуть участь у молодіжно – патріотичній акції  «Факельна хода».

В районному  центрі до Дня Перемоги відбудеться Панахида по загиблим у роки війни на Братському кладовищі, урочистий мітинг, покладання квітів до Меморіального комплексу Обеліск Слави», традиційний концерт, а також молодіжні акції пам’яті.

Категорія: РДА | Додав: nbgrda (22.04.2015)
Переглядів: 420 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: