Вітаю Вас Гість!
Субота, 20.04.2024, 10:08
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » РДА

Підготовка до Дня захисту дітей

Підготовка до Дня захисту дітей

   Першим заступником голови райдержадміністрації Наталією Завальнюк проведено розширене засідання організаційного комітету  з питань підготовки заходів з нагоди відзначення  Міжнародного Дня захисту дітей.  Членами оргкомітету було надано  декілька варіантів пропозицій щодо  святкування дня захисту дітей.

В цей день особливо гостро піднімається питання дитинства

«Дитинство - це найщасливіший час для багатьох з нас, ми завжди з дуже теплими почуттями згадуємо роки нашої молодості й дитинства, проте далеко не всі люди можуть похвалитися такими радісними спогадами в дитячому віці. Так давайте ж робити всі зусилля, щоб наші діти, діти нашого часу могли з посмішкою через кілька років згадувати роки, коли вони були маленькими, коли вони росли, і входили в доросле життя,» - зауважила перший заступник голови РДА Наталія Завальнюк.

Міжнародний день захисту дітей відзначається щорічно більш ніж у 30 країнах світу.

Літні канікули - це завжди довгоочікуваний і довгий свято для дітей. Початок літа проте, це тільки не початок дитячих канікул, 1 червня - День захисту дітей - це свято дітей, день їх захисту, день, спонукає дорослих думати про дітей, - відмітила представник відділу освіти.

 Міський голова Володимир Ночовський запропонував «У цей день влаштовуються різні розважальні заходи для дітей. Серед їх числа конкурси, з подарунками, концерти, всілякі виставкові та пізнавальні заходи».  Також запропонували провести благодійні акції.

Благодійні акції в усьому світі спрямовані на покращення життя дітей. З їх допомогою збираються кошти, щоб допомогти самотнім дітям по всьому світу, допомогти знайти їм хоч трохи того, чого вони були позбавлені при народженні або за роки своєї, поки ще недовгою, життя. Адже абсолютно кожна дитина має законне право на щасливе дитинство і право це єдине для всіх дітей.

«Діти сподіваються  на нас, вони цілком і повністю довіряють нам, вони потребують нас і не зможуть без нас жити. Давайте не розчаруємо їх дитячих надій, а допоможемо їм бути щасливіше і улюблений, -  зауважила начальник УСЗН Світлана Федунець.

Категорія: РДА | Додав: nbgrda (14.05.2015)
Переглядів: 491 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: