Вітаю Вас Гість!
Четвер, 28.03.2024, 13:07
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » РДА

Оксана Янішевська зустрілась з нацгвардійцем, який перебував у полоні більше 6 місяців

Оксана Янішевська зустрілась з нацгвардійцем, який перебував в полоні більше 6 місяців 

  

10 квітня, заступник голови облдержадміністрації Оксана Янішевська зустрілася з військовослужбовцем – учасником АТО Юрієм Нечітайло.

«Ми намагаємося приділити увагу всім, хто повертається із зони АТО. Мене особливо вразила Ваша історія – ви провели більше 6 місяців в полоні. В рамках демобілізації до Миколаївської області повертаються наші військовослужбовці-Герої. Ми, зі свого боку, намагаємося зробити все можливе як для фізіологічної, так і психологічної реабілітації», – зазначила заступник голови облдержадміністрації.

Оксана Янішевська передала матеріальну допомогу з Миколаївського обласного благодійного фонду, для покриття витрат на курс лікування. Про те, що Юрію потрібна допомога, повідомили його товариші по службі, сам же він досить скромна людина. «Я, чесно сказати, не очікував, я дуже вдячний».

«Нажаль, в бюджеті немає коштів, щоб допомогти всім. Тому кошти виділені з Миколаївського обласного благодійного фонду соціальної допомоги малозабезпеченим. Ми дуже вдячні представникам бізнесу, меценатам, за те, що допомагають і знаходять кошти для допомоги військовослужбовцям та їх родинам. Ми будемо намагатися допомогти всім, хто потребує компенсації, щоб ті витрати в жодному разі не позначалися на сімейному бюджеті військовослужбовців», – сказала Оксана Янішевська.

Юрій – кадровий офіцер, у Внутрішніх військах (тепер – Національна Гвардія України) служить вже 24 роки. З літа минулого року ніс службу в зоні проведення АТО, а наприкінці серпня потрапив у полон, де перебував до лютого 2015 року. «27 серпня колона нашої частини покидала місце несення служби, ми забезпечували вихід нашої колони з території Донецької області, вийти самі ми не встигли», – згадує військовослужбовець.

Оксана Янішевська подякувала Юрія за мужність та побажала якнайшвидшого одужання.

Категорія: РДА | Додав: nbgrda (16.04.2015)
Переглядів: 409 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: