Вітаю Вас Гість!
Середа, 24.04.2024, 01:46
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » РДА

Новобузький район урочисто провів призовників до лав Збройних Сил України

Новобузький район  урочисто провів  призовників до лав Збройних Сил України

     6 квітня  в залі засідань райдержадміністрації відбулися урочисті проводи юнаків до лав Збройних Сил України. Дана подія  - завжди хвилююча і водночас урочиста мить: для призовників – знаменна початком служби у Збройних Силах України, а у батьків -  викликає почуття гордості і радості за своїх синів, за те, що виростили їх, і сьогодні Батьківщина довіряє їм найдорожче – берегти мир і спокій рідної землі.

   Привітати юнаків завітали керівники районної виконавчої влади та місцевого самоврядування, військкомату,  мобілізовані  із зони дій в АТО,а також рідні та близькі.

  - Незабаром кожен з вас вирушить у військову частину, туди, де кують військову  дисципліну, де стають справжніми чоловіками, де гартується дух нації, - зауважив  голова райдержадміністраціїСергій Іванов – У ці тривожні та нелегкі часи нашій Батьківщині потрібен захист і надійний тил.

   Очільник району побажав призовникам, щоб у щоденному армійському житті їх оберігала материнська молитва та зігрівали спогади про батьківську домівку.

   Продовжили плеяду вітань голова районної ради  Юрій Бондар та  сільський голова Шевченківської територіальної громади Михайло Плюта  , підкресливши, що бути захисником своєї землі, народу, миру, сім’ї – завжди почесно, гідно, благородно.

 

 Цієї весни більше 30  юнаків нашого району поповнять лави Збройних Сил України та інших військових формувань. На новобранців чекають суворі та нелегкі будні військової служби, які вимагатимуть від них самостійності та
дисциплінованості, сумлінного виконання почесного обов’язку громадянина України

   - Сьогодні саме той час, коли наша держава і весь український народ потребує  вашого захисту, наполегливості, розуму та уміння, - підкреслив районний військовий комісар, підполковник Микола Первий . – Пам’ятайте, шо саме на ваших плечах нині тримаються підвалини незалежності та демократії.

    Хвилюючі слова від імені батьків, сини яких ідуть в армію, прозвучали з уст матері одного із них Язловіцької Тетяни  Георгіївни. Вона висловила надію, щоб сини через рік служби повернули живими та здоровими до рідної домівки. 

  В свою чергу, за всіх майбутніх військовослужбовців  Денис Шевченко пообіцяв гордо нести їхній священний обов’язок і не зганьбити честь Ново бузького краю. Бути мужнім, відважним і дисциплінованим воїном, гідним товаришем і побратимом для тих, хто поруч зі мною буде нести військову службу.

 Мобілізований  військовослужбовець , який нещодавно повернувся із зони дій в АТО Олексій Дмитрук  у своєму виступі наказав хлопцям  гідно захищати нашу землю і повернутися до своїх рідних.  Представник ради волонтерів району Олександра Бондар  звернулась до хлопців – призовників « Любіть свою землю, з честю захищайте її і будьте вірними своєму народу.»

  До всіх привітальних слів, які в цей урочистий день надійшли на адресу призовників приєдналися працівники районного будинку кульутри , які порадували присутніх своїми яскравими виступами.

   Сьогоднішні призовники були головними героями свята, а завтра всі, як один, одягнуть солдатську форму і стануть справжніми  солдатами.

Категорія: РДА | Додав: nbgrda (06.04.2015)
Переглядів: 464 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: