Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 29.03.2024, 10:30
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » РДА

Фотовиставка "Пекельний аеропорт"

Вадим Меріков про фотовиставку «Пекельний аеропорт»: За цими фотографіями – життя

 

  

Сьогодні, 27 березня, в Миколаєві відкрилася фотовиставка «Пекельний аеропорт», на якій представлено 54 роботи відомого фотографа Сергія Лойко. У неділю всі роботи продадуть, стартова вартість кожної картини – 1000 гривень. На виручені кошти, придбають медичне обладнання для Миколаївського військового госпіталю.

На виставці також були присутні народні депутати України Тарас Кремінь, Євген Дейдей та міський голова Юрій Гранатуров.

«За цими фотографіями – життя. 242 дні війни, оборони Донецького аеропорту. Життя наших хлопців у бойових діях була дуже складною. Наші кіборги пройшли цей шлях гідно і героїчно. Вони не зламалися, вони вистояли, не вистояв метал і бетон. Я пишаюся цими людьми, і ними пишається вся наша нація. Пошана і низький уклін їм. Ми пам'ятаємо, що ви зробили, пам'ятаємо як ви захищали нашу Батьківщину. Завдяки таким як ви сьогодні в Миколаєві – мир.Завдяки вам – сьогодні наші діти ходять у дитячі садки. Спасибі за те, що ви робите. А ми зі свого боку маємо зробити все, щоб економіка України була сильною, щоб соціально люди були захищені, і  щоб наша армія була потужною і сильною, для того, щоб оберігати свій народ», – сказав голова облдержадміністрації Вадим Меріков.

Також він подякував організаторам за проведення виставки та фотографу за надані роботи.

Екскурсію виставкою провів кіборг Сергій Танасов, він розповів про незабутні моменти, пережиті під час оборони Донецького аеропорту.

Після ознайомлення з виставкою Вадим Меріков у спілкуванні з журналістами поділився враженнями від побаченого, і зазначив, що найважливіше було поспілкуватися з військовослужбовцями, безпосередніми учасниками тих подій. Важливо було почути їх враження, переживання, справжні історії.

«Всі ми повинні бути вдячними цим хлопцям, за те, що мирне небо над головою, за те, що заради нас вони віддавали свої життя. Саме такі моменти війни необхідно доносити до мирного населення, щоб люди відчували, знали, бачили, як це важко відстоювати нашу незалежність і нашу свободу. Ми повинні розуміти, що це війна Російської Федерації проти України, а ті терористичні організації, які діють під керівництвом Путіна, рано чи пізно будуть покарані, і ми переможемо», – зазначив він.

Вадим Меріков розповів, що на фотографіях побачив багато своїх друзів. У неділю він придбає кілька робіт відомого фотохудожника, і вони займуть гідне місце в холі облдержадміністрації.

Категорія: РДА | Додав: nbgrda (31.03.2015)
Переглядів: 499 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: