Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 26.04.2024, 01:00
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » РДА

Дитинство - пора мрій і сподівань

Новобужани відзначили  Міжнародний День захисту дітей

1 червня  з нагоди відзначення  Дня захисту дітей на центральній площі міста відбулись розважальні заходи. Привітати юних новобужан завітали голова райдержадміністрації Сергій Іванов, перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Завальнюк, міський голова, батьки,педагоги, громадськість. У своїх виступах керівники району  відмітили

"Дорогі юні друзі! Щороку у перший день літа ми відзначаємо Міжнародний день захисту дітей – свято маленьких громадян нашої країни. Водночас, це свято й тих, хто завжди знаходиться поруч з дітьми, піклується про них, допомагає твердо стати на ноги. Саме у дітях ми воліємо бачити здійснення власних мрій і сподівань," -   заявив   очільник району Сергій Іванов.

Святий обов’язок дорослих – робити усе можливе, аби дитинство малечі було щасливим. Адже саме від нас, дорослих, залежить те, як складеться доля кожної маленької людини, а отже і нового покоління українців. Тому турбота про дітей, захист їхніх прав є одним з найголовніших наших обов’язків,- відмітила у своєму зверненні перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Завальнюк.

Міський голова подякував  вчителям, вихователям, соціальним працівникам, усім тим, хто щедрістю своїх сердець і щоденною турботою забезпечує щасливе майбутнє юних новобузьців.

Бажаю Вам, дорогі діти, та Вашим батькам міцного здоров’я, щастя, миру і добра. Нехай здійсняться усі ваші мрії!

Присутні  були  приємно вражені костюмованою ходою вихавнців дитячих садків. Тут можна було побачити і  Буратіно. і Білосніжку, і Вовчика - братика.  Для малечі було організовано і веселу ігротеку "Дитинство - територія радості" і  тетаралізовану програму " Подорож у казку" і аквагрим.

 Самі учасники заходу  оргнанізували чудову виставку квіткових композицій, провели благодійну акцію - ярмарка - продаж дитячих поробок, солодощів. Кошти від благодійної акції пішли на на допомогу пораненому  учаснику АТО Сергію Нікітіну.

 Емоційне задоволення і учасники , і присутні отримали від показових виступів наших спортсменів , які проводили  показові виступи під гаслом "Здорова нація".

Чудовий музичний супровід. сонячна  погода. усміхнені обличчя малечі  та їх батьків - свідчення радісного дитинства.

Категорія: РДА | Додав: nbgrda (01.06.2015)
Переглядів: 531 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: