Вітаю Вас Гість!
Четвер, 18.04.2024, 23:32
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » РДА

День пам'яті жертв політичних репресій

День пам'яті жертв політичних репресій

Сьогодні день пам'яті про мільйони покалічених доль, про людей, розстріляних без суду і без слідства, відправлених до таборів та заслань, позбавлених своїх громадянських прав.

Вся Україна схиляє голову перед людьми, що стали жертвами більшовицького режиму. Клеймо «ворогів народу» лягло в ті часи на тисячі родин. Мільйони людей загинули в результаті терору і сфабрикованих звинувачень.

Невинні жертви диктаторського радянського режиму є нагадуванням про цінність незалежності і свободи. Дивлячись на страшні події минулого століття, варто пам’ятати про небезпеку, яка нависла над нашою країною зараз. Сьогодні, на сході країни, ціною власного життя, наші воїни попереджують повторення історії і боронять не лише Україну, а й увесь світ.

Делегація за участі  представників органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, ветеранських організацій  поклали квіти до пам'ятника жертвам голодоморів та жертв політичних репресій, провели мітинг та вшанували загиблих Хвилиною мовчання. У храмах міста Нового Бугу    проведено молебні по невинно загиблих. На державних установах, будівлях приспущено державні Прапори України та обмежено проведення розважальних заходів. Новобужжя запалило свічку пам'яті по  загиблих жертвах репресій.

Категорія: РДА | Додав: nbgrda (18.05.2015)
Переглядів: 398 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: