Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 26.04.2024, 00:07
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » РДА

Активно вирішували районні проблеми

 

Активно вирішували районні проблеми

Голова райдержадміністрації Сергій  Іванов провів апаратну нараду за участю голови районної ради Юрія Бондаря, міського голови  Володимира Ночовського ,керівників відділів,  управлінь,  секторів  райдержадміністрації та районних служб . Спочатку очільник району про те, що днями на Миколаївщині побував Президент України П.О. Порошенко і мав можливість переглянути за військовими навчаннями, які проходять в області.

   Наближається  величне  свято Перемоги.  « У районі відбудеться  низка різноманітних  заходів  в т.ч. і  біля обеліска  Слави. Заходи мають відвідати делегації від усіх

підприємств, установ та організацій району. Своєрідним символом святкування є емблема з червоним маком».

Сергій  Іванов  акцентував  на необхідності вирішення багатьох поточних  питань.  Це,  зокрема, необхідність наповнення бюджетів різних рівнів, вчасне декларування доходів громадян, постійне інформування  про  різноманітні вакансії  демобілізованим  учасникам АТО, здійснення заходів з благоустрою. У зв’язку з постійною неявкою багатьох  депутатів  на  сесії  вивчатиметься питання можливості публікації  в  ЗМІ  списків  присутніх  і  відсутніх  обранців,  що спонукатиме їх до більшої відповідальності.

Голова  районної  ради  Юрій Бондар розповів про відвідування уроків  мужності  в  навчальних закладах. Юрій Михайлович повідомив, що найближчим часом силами Софіївського гранкар’єру із залученням коштів, які виділили небайдужі керівники, планується ямковий ремонт  автодороги від межі з Єланецьким районом й до Нового Бугу.

Заступник  голови  райдержадміністрації Михайло  Петраковський радив керівникам усіх служб вже нині готуватися до нового опалювального сезону, розглядати  можливість  застосування  альтернативних  видів палива,  активно  брати  участь  у державній  програмі  з  тепломодернізації  будівель  (для  шкіл  і дитсадків), скористатися кредитною програмою Ощадбанку щодо встановлення  котлів  опалення, подбати про модернізацію вузлів обліку.За інформацією, яку надавали керівники служб, у ці дні в районі тривають заходи з  благоустрою (саджають  квіти,  косять  траву, білують  дерева  і  т.д.),  медпрацівники  обстежують  ветеранів на  дому,  а  також  здійснюють медогляди школярів, триває підготовка РТВ «Пелагеївський» до оздоровлення  дітей,  в  аграрній сфері повним ходом ведуть посівні роботи, зокрема, сіють гречку за рекомендацією Мінагрополітики ,працівники управління соцзахисту зустрічаються з трудовими колективами в місті та усіх сільрадах й роз’яснюють нюанси щодо виплати субсидій.

   У цей час триває підготовка до святкування Дня Європи та Дня охорони праці.Невдовзі планується розпочати ремонт  автодороги  від  Нового Бугу  в  напрямку  Казанки.  Районне керівництво на всіх рівнях піднімає  питання  необхідності термінового капітального ремонту автодороги від Нового Бугу в напрямку Баштанки.

    Провідним  лейтмотивом  наради була теза про необхідність активно вирішувати районні проблеми, бо ж від цього залежить стабільність  життєзабезпечення Новобужжя.

Категорія: РДА | Додав: nbgrda (28.04.2015)
Переглядів: 441 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: