Вітаю Вас Гість!
Четвер, 25.04.2024, 06:48
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » РДА

8 т равня День пам'яті і примирення

8 травня День пам'яті і примирення

   З нагоди Дня пам’яті і примирення голова райдержадміністрації Сергій Іванов  взяв участь  в урочистому заході біля Меморіального комплексу «Вірчина  балка». Вшанувати пам’ять невинно загиблих прийшли ветерани, молодь, громадськість. Учні  міських  загальноосвітніх закладів  організували театралізоване дійство, відтворюючи події тих років. За словами очевидців   до Вірчиної балки було вивезено та розстріляно більше 2 тисяч мирних жителів.

« Цьогоріч 8 травня Україна вперше відзначає День пам’яті та примирення. Разом з усією Європою ми згадуємо полеглих героїв, які віддали життя за наше право розбудовувати вільну країну, самостійно обирати своє майбутнє. Вічна пам’ять загиблим у боротьбі за мир в усьому світі. Слава Героям, які пройшли крізь полум’я боїв і пекло концтаборів, вистояли у тій страшній війні проти людства

 Пам’ятаємо, якою страшною трагедією  для українців була Друга світова війна. Але  ми зупинили ворога. Переконаний, що той, хто захищає свою землю, завжди перемагає. Ця пам’ять робить нас сильнішими. Вона – запорука  нашої перемоги і сьогодні», - відмітив у своєму виступі голова райдержадміністрації Сергій Іванов.

    Ветеран війни Беззуб В.Б. розповіла  про страшні роки нацистської окупації. Пам’ять про  полеглих захисників Вітчизни навіки закарбована в обелісках і монументах.

 Вшанували загиблих Хвилиною мовчання.

 Керівники району, ветерани, учнівська молодь, громадськість поклали квіти до  Меморіального комплексу «Вірчина балка».

Категорія: РДА | Додав: nbgrda (08.05.2015)
Переглядів: 483 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: